Zagotavlja Blogger.

Dashbox


Kaj je DashboxDashbox je nov način nakupovanja in preizkušanja kozmetike. Gre za 360 stopinjski proces, ker izdelek najprej preizkusite, se o njem poučite in v kolikor vam je všeč kupite celotni izdelek v naši spletni trgovini, kjer ste s pisanjem povratnih informacij dobili Dashpoints (točke zvestobe), katere lahko vnovčite in pridete do vašega željenega produkta ceneje, kot bi sicer v običajni trgovini. Ob prijavi na spletno aplikacijo Dashbox, se lahko naročite na mesečno naročnino, kjer prejemte na dom 4-5 kozmetičnih ter lifestyle proizvodov v velikosti testerjev oz. miniaturk, ter občasno te razveselimo tudi s celotnim izdelkom. (vir: http://www.dashbox.si/faq

Nad idejo sem bila totalno navdušena, namreč, ni vsa kozmetika dostopna vsem. In glede na to da sem še študentka, nimam toliko denarja da bi si lahko privoščila vsakič ko grem v trgovino tiste dražje blagovne znamke. Dashbox pa mi to omogoči, z mesečno članarino, da lahko vsaj poizkusiš nekatere izmed blagovnih znamk, ki jih sam od sebe verjetno ne bi mogel. Na spodnji sliki jih je le par, mamljivo kajne? :)
Ko izdelke preizkusiš je na dashbox.si tudi trgovinica, kjer lahko ta-iste izdelke tudi kupiš! Torej vse na enem mestu.





No, prejšnji ponedeljek me je res pričakala lična škatlica, katere sem se neizmerno razveselila. Pa poglejmo kaj mi je poslala ekipa Dashboxa :)



DECLEOR krema za obraz, ki ščiti kožo ter preprečuje nastajanje gubic in podobnih tegob. Po internetu sem malo prebrskala in cena te kremice za 50ml se giblje tam od 50-60eur. Podarila sem jo mamici, ker zaenkrat še nimam problemov z gubicami, učinek pa bomo še videli :)



JESSICA lak. AAAAAAAWWWWW, happy hippo! Moj prvi Jessica lakec. Tega sem se res razveselila, saj sem zadnje čase obsedena z lakci. Pa še za francosko manikuro je, perfektno!


JOHN FRIEDA šampon ter balzam za lase uničene od vročine ter barvanja. Zadetek v polno. Z John Frieda izdelki sem sicer že seznanjena (check it out) in ta dva testerčka sta mi prišla še kako zelo prav.


TIGI VIVACIOUS hairspray. Na lake za lase se nikoli nisem prav preveč ozirala. Ko sem ga potrebovala sem vzela prvega ki mi je prišel pod roko, vendar .. Tigijev res drži kakor kamen. Dostikrat ko si naredim visok čop, si lase zgladim z lakom za lase, da ne izgledajo "štrenasti", vendar lahko kaj kmalu lasje izgledajo kot da so mastni. Tigijev lak za lase pa las ne zmasti, prav tako mi ni dal učinka mokrih las, "štrenice" pa so tudi izginile. Pohvalno! 

DEBORAH MITCHELL age defiance cream. Še en izmed izdelkov proti staranju kože. Na žalost je tudi ta romal k moji mamici.


PHILIP MARTIN'S testerčki za nego las ter nego obraza. Priznam, da sem prvič slišala za znamko Philip Martins, zato sem takoj poiskala nekaj več informacij. Prevzelo me je to, da je kozmetika organska, sestavljena iz naravnih sestavin, brez vsebnosti sulfata, parabena in propylene glycola.


PUKKA detox čaj. He, ravno prejšnji teden sem imela detox-prečiščevalni teden in ta čaj mi je prišel še kako prav. Takoj sem ga poskusila, seveda brez sladkorja in lahko vam povem da je čaj zelo piten. Na strani dashbox.si v njihovi trgovinici je še veliko vrst Pukka čajev. Tudi embalaža hitro pade v oči, in sama se še odločam katerega bi še naročila, saj sem velika ljubiteljica čajev.




Oktoberskega si lahko naročiš tukaj in navdušena boš nad njegovo vsebino. Preizkusi, zvedi, kupi :)


Kisses,
Ninnie

2 komentarja

  1. Super ideja tale Dashbox :-) jazsem navdušena ga priporočam.....

    OdgovoriIzbriši
  2. Slika z mucko je ful simpatična. <3
    Jaz pa se nekako ne morem odločiti, če naj naročim Dashbox, ali ne.. :)

    Všeč mi je tvoj blog. Ti sledim.
    Če želiš, lahko pogledaš še mojega: http://keepcalmandwearlipstick17.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši