Zagotavlja Blogger.

REVIEW #5: Oktoberfest

Pozdravljene lepotičke!

Vsak mesec komaj čakam da pride ven nova Essence kolekcija, saj vedno znajo presenetit. Tokrat sem skoraj celotno kolekcijo naročila preko največje spletne drogerije v Sloveniji - Click2Chick. Paketek me je pričakal zelo hitro, v parih dneh! Naročila sem dva lipglossa, blush, štiri lakce ter prikupne nalepke za nohte.





01 hey, heey beige! uh ah!
Ko sem odprla paketek me je najbolj prevzel svetlejši gloss, tako barva kot minty okus. Vendar sem bila po nanosu zelo razočarana. Prekrivnost je zelo zelo slaba, izgleda kakor da imam ustnice premazane z nekim cheap glossom, ki se noče in noče porazdeliti po celotnih ustnicah enakomerno. Po par minutah pa sem dobila še zelo pekoč občutek zaradi mentola. Tako da bo ta gloss verjetno ostal neuporabljen.

02 pretty pink dirndl



No to pa je bilo eno veliko presenečenje. Močno pigmentiran gloss, obstojen, prekriven. Resnično ga lahko samo hvalim! Pa čeprav mi je bil na prvi pogled svetlejši veliko bolj všeč. 

02 sweet purpleline




Za nakup tega blusha sem se odločila ker v svoji zbirki še nikoli nisem imela vijoličastega, vedno bolj svetlejše in rdečkaste odtenke. Tudi ta me je presenetil, saj je popoln za letošnjo jesen! Najprej sem ga seveda nanesla preveč, in bila v obraz totalno vijolična, ker je prav tako zelo dobro pigmentiran, ko pa sem ponovila vajo mi je bil končni izdelek všeč! Sploh pa, BLEŠČICE! Moj vsakodnevni makeup look je sestavljen iz bleščic, tako da, 10+.

Laki za nohte 


Zakaaaaaj toliko zelene, zakaj zakaj zakaj? Težko mi je pri srcu ko si moram delati zelene manikure, vendar mi je uspelo. Vam je všeč? Uporabila sem oba laka v eni manikuri, navdih pa sem našla kar na našem travniku, he.




Druga dva laka sta mi bila primernejša. Za dušo. Roza. Barbie. I love.


Kaj ni prisrčna manikura? Za vse štiri lake lahko rečem da so zelo dobro prekrivni, včasih bi lahko celo potreboval le en malo debelejši sloj, hitro se sušijo. V veselje mi je bilo delati z njimi, tako da me niso razočarali!

Kisses,
Ninnie





1 komentar

  1. tale vijolčen me spominja na basil kolekcijo, samo da mi tale na fotki zgleda lepši. super objava!

    OdgovoriIzbriši