Zagotavlja Blogger.

JOHNNY ORGAZMUS Cacao Glow Face Mask

Živjo princeske!

Že prvič ko sem zatavala na spletno stran Johnny Orgazmus in si ogledala izdelke, sem imela občutek tiste svežine, koooooončno nekaj zanimivega na slovenskem tržišču. Že samo ime te potegne noter in pa prekrasna Iris Mulej na embalaži!

Izdelki so veganski, naravni, ekološki, presni in seveda NISO testirani na živalih.

Odločila sem se za antioksidant kakavov piling in masko (dva v enem, what uuup).

Glede embalaže - (IRIS MULEJ ♡ ) preprosta vrečka, brez kakršnekoli plastike. Meni je všeč, sploh ker lahko vrečko nazaj vakumsko zapreš in se prah notri ne izsuši. No, ko sem jo prvič odprla in ker je šlo zapiralo zelo težko narazen sem si seveda par gramov natresla po nogi. Pa nič zato. Tipično zame.

Glede uporabe:



Fino je, ker lahko masko uporabljaš na dva načina. Kot piling ali masko. Včasih nimamo časa posedati po 15-20 minut z masko na obrazu in si lahko hitro narediš piling in skočiš naprej po opravkih. 

Danes sem imela čas in sem naredila masko. Vonj je fenomenalen, čokolada vsepovsod. Kakav. Yum. Glede okusa, priznam da sem jo poskusila, ker je tako dobro dišalo :) No, ne priporočam je jesti.
Po nekaj minutah se maska na obrazu začne sušiti, vseskozi pa je občutek blagodejen in svež. Ko se suši te začne malce zategovati. Ko je maska suha jo odstraniš - tudi odstrani se brez težav.

Učinek - koža je bila nenormalno mehka, sploh lička. Lička sem imela kakor dojenčkova ritka - no, jo imam še zdaj. Trenutno nimam nobene želje po kakšnem pudru ker imam še vedno tisti dober občutek na obrazu. Ni me razočarala. Trenutno imam na wish listi še anticelulitni kavni piling za telo in pa detox roza piling iz himalajske soli.

Masko & piling lahko uporabljaš prav vsak dan, v vrečki pa je kar 50 g prahu, kar mislim da imaš lahko pri normalni uporabi več kot mesec dni!

Cena: 12,95€






Poljubčki, 
Ninnieboo

3 komentarji

  1. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. O kk omamno se tole sliši s kakavom :) Mogoče veš če maska kej pomaga proti mozoljem ? :) http://cindysabolcecblog.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da pomaga, ker je čisto naravna..vsaj meni je zelo izboljšala kožo :)

      Izbriši