Zagotavlja Blogger.

♡ Beauty Sweeties: LEPOTA ŠE NIKOLI NI BILA TAKO SLADKA ♡

Živjo lepotičke!

Včeraj me je poštar presenetil z veliiikim paketkom sladkih bonbončkov. Sigurno zdaj vse razmišljate o tem kako sladko je življenje nas blogerk - pa še res je.

Najprej sem se vprašala, kaj imajo bonbončki veze z nami - beauty bloggerkami? Bonboni in pralineji vsebujejo koencim Q10, aloe vero ter kolagen, same odlične stvari za tvojo kožo. Zanimivo, kajne? Da lahko sladki bonbončki pripomorejo k tvoji lepoti? Se že kar malo prelepo sliši ;)


Naj povem, da nisem velika ljubiteljica bonbonov, imam veliko raje čokolado in čokoladne sladkarije. Zato sem imela kar problem s preizkušanjem žele bonbonov, ker jih drugače ne jem. Ravno zaradi tega me tudi niso nevem kako navdušili, ker že občutek želeja v ustih je meni osebno zelo moteč. Brat pa mi je pojedel skoraj vse, tako da če si ljubiteljca žele bonbonov, boš verjetno tudi z veseljem imela celo vrečko za malico, kakor je naredil moj bratec ;)

Jogurtovi kremni pralineji - foodgasm, res. Mešanica jogurta, bele čokolade in različnih kombinacij sadja, božansko. Te pralineje sem pa napadla jaz in na žalost jih že ni več, tako da vam niti giveawaya ne morem organizirat :D Najljubši so mi z Acai jagodami ter gozdnimi sadeži. Niso presladki, zelo nenasitni - v trenutku lahko zmanjka cela vrečka. Tako da kremne pralineje priporočam, my tummy says yummy :))))))))))))



Veste kaj je pa najboljše pri vsem tem? Pojedla sem dve celi vrečki kremnih pralinejev in nimam niti najmanjšega občutka krivde, hnjeeee!!!

Sladki poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev