Zagotavlja Blogger.

NEW IN: Februar 2015


Pozdravljene lepotičke.
Stvari si zelo rada zapisujem, organiziram, prepisujem, urejam in ena izmed njih je tudi veselje potegniti črto na koncu meseca in pregledati katere izdelke sem nakupila in preveriti kako mi ustrezajo. Vem da sem bila zadnje čase bolj lena in NEW IN objavic nisem redno pisala, zato sem se za tole - februarsko - še posebej potrudila. Če imate željo da katerikoli izdelek bolje poslikam, naredim review se lahko oglasite v komentarju (naj povem da imate tudi opcijo anonimno). 
Ta mesec sem bila kar pridna in skromna, kar je velik plus zame. Kar tako naprej! ;)
Pa si poglejmo..


1. CALVIN KLEIN Lipgloss
O tem lipglossu sem že napisala objavico - prebereš si jo lahko tukaj. Po enem tednu ga še vedno veselo uporabljam, res je super za vsak dan.




2. ZIAJA Cocoa Butter Cream
Ta krema je ena izmed boljših izdelkov ki sem jih pridobila ta mesec. Je krema za obraz s kakavovim maslom in vitaminom E. Sama sem to zimo borila s problemom suhe kože po obrazu, saj mi jo je očitno mraz in veter totalno izsušil in resnično sem iskala kremo ki mi kože ne bi zmastila, povzročala mozoljev, ampak le hidrirala. Ne vsebuje alkohola, kar je en velik plus, saj moja koža takoj reagira nanj. Lahko samo rečem da za ceno 3/4eur nisem našla boljše in verjetno bo ostala moja stalnica.



3. NIVEA VISAGE Pure Effect Matirni kremni gel
Ta gel je bil en izmed tistih nakupov, ko vidiš da je izdelek znižan in ga pač zato tudi vzameš. Hotela sem preizkusiti koliko je res na tem da ti kožo zmatira - zaenkrat ni še nobenega efekta, je pa res da se ne mažem vsak dan ampak le 2-3x na teden. Pa še to samo zaradi tega ker mi Nivea izdelki blazno dišijo, sploh ta gel. :)



4. ESSENCE Longlasting Lipstick 11 NUDE LOVE
Moja prva šminka, kolekcije Nude. Trenutno imam v načrtu pridobiti celotno kolekcijo šmink, saj mi nude odtenki resnično odgovarjajo. Le obstojnost je zelo zelo slaba, bolje da ne ješ in ne piješ vmes, ker gre takoj dol. Ampak barve so izredno lepe.


5. CIEN Mango Body Butter
Maslo za telo z vonjem manga. Jaz sem padla na embalažo, ker izgleda kakor med in tudi vonj ni preveč umeten in vsiljiv. Vpije se izredno hitro, namenjen pa je zelo suhi koži. Z njim se vedno namažem po tuširanju in res dobiš tisti občutek vlaženja na koži. Lidl hey hooooo :))))


6. BEAUTY WOMEN umetni nohtki



7. Catrice Eyebrow Filler
Catrice Eyebrow svinčnik
Essence Eyebrow svinčnik 

Zaradi dobrih review-jev sem si zelo želela eyebrow fillerja. No, zgrešen nakup, have to say it. Na moje svetle in tanke obrvi je prišlo kot en zmazek, tudi zelo težko sem kakorkoli popravljala in oblikovala obrvi s tem in sem kar malo razočarana. Če ima katera željo lahko naredim review in bolj podrobno poslikam.

Oba svinčnika za obrvi pa sem imela že prej, sta moja stalnica, tako da je bil le re-buy.

Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja

  1. Jst sem pa v Dm-u tolkrat gledala za tem maslom ZIAJA, pa me nikakor ni tako privlačil, da bi ga kupila. Pa me je tvoja ocena prepričala. Pa še alkohola ne vsebuje...toooo..glede na to, da imam ful suho kožo. Hvala za oceno, ker res skos iščem neke izdelke brez alkohola, pa nisem pretirano uspešna:):):) Js sem po naključju našla kremo, ki je res pomagala suhi koži, sicer sem dobila testerje ampak bolše kot nič. Ti prilagam link, če te bo zanimalo. Ni pa poceni ta krema kolkr sem gledala.
    http://candylovestreet.blogspot.com/2015/02/on-test-la-roche-posay.html

    OdgovoriIzbriši