Zagotavlja Blogger.

PINK in GOLD Tag

Živjo lepotičke!

Opazila sem, da na Instagramu poteka super luštna igrica Pink tag, Gold tag in tako naprej. Tako sem dobila zelo dobro idejo za današnjo objavico - zbrati na kup najljubše izdelke pink in zlate barve.
Pink tag mi je bil seveda lažji, saj sem 80% pink maniac, ampak tudi gold izdelkov se nabere.


1. FLAŠKA 
To je ena izmed najljubših stvari, ki jih imam nasplošno, pomeni mi zelo zelo veliko. Dobila sem jo od mojega najboljšega fanta, narejena je bila po meri, v moji najljubši barvi. Tiste ki jo imate, že veste za kaj se gre, kaj se dogaja z vodo - če pa katero zanima kaj več, lahko napišem objavo samo o tej flaški. 

2. ESSENCE LIP CANDIES 
Ta gloss sem kupila dva dni nazaj in poleg najbolj kjut embalaže vsebuje aloe vero, torej poskrbi za tvoje ustnice. Ni eden tistih glossov ki bi ti ustnice izsušilo - torej imaš vse v enem. Lip care in lep videz.

3. ESSENCE NAIL POLISH 105 Party Princess, 01 Pretty Pink Dirndl in še en iz katerega se je izbrisala etiketa. 
Vse tri sem dobila prejšnje leto za rojstni dan, ko mi je prijateljica pokupila vse Essence roza lakce. Dobra ideja za darilo, ha? :) To so lakci, ki so poleg rdečih najbolj uporabljeni pri meni.

4. YES LOVE roza lakec 
Nekaj časa sem bila v iskanju neon roza laka in kupila sem ga zaradi tega, ker sem bila v prepričanju da je to to. Pa ni bilo. Ampak mi je vseeno prirastel k srcu.

5. RUBY KISSES 
Moj najljubši roza lakec. Je neon, obstojen, poleten. Pa tudi moja prva objava na blogu, v avgustu 2014 je bila prav glede tega lakca. Miw.

6. ESSENCE GLOW NEON GLOW! 65 šminka 
Prilagaja se odtenku tvojih ustnic. Uporabljam jo namesto vazelina, saj je tekstura zelo mehka in poudari tvojo naravno barvo ustnic.

7. CATRICE Made To Stay Lip Polish 060 
Lip polish ki obstoji na ustnicah približno od 5-10ur, ali več. Eden izmed najbolj obstojnih izdelkov ki jih imam. Če malo pobrskaš nazaj po blogu, boš našla še swatch in review tega lip polisha :)


1. ESSENCE krema za roke z vanilijo in cimetom. 
Kjut embalaža, tako ali tako me vedno ujamejo na vanilijo in cimet, zimske vonje. Ker delam v lokalu imam veliko opravka z vodo in mrazom, posledično moje roke potrebujejo malo več pozornosti, zato krem za roke nimam tako malo. Ta mi je ena izmed ljubših, saj je malo večja embalaža in hitro se vpije. Po tem ko se namažeš nimaš nobenega občutka kakšnega sloja na rokah.

2. DOLCE&GABANNA THE ONE parfum.
 Mwwwweeee, par ml ga imam še, ampak bo počasi šel.. to je moj najljubši zimski vonj, vsako leto si kupim novega, torej je ta že nekje tretji oziroma četrti. Byebye my love.

3. CALVIN KLEIN IN2U parfum 
Tudi ta vonj mi je izredno pri srcu. Dobila sem ga od očeta in je zelo nežen, lahko se kar špricaš in špricaš. Sigurno ga bom kupila ponovno ko mi ga zmanjka. Je pa tak, spomladanski, poletni.

4. RAY BAN AVIATOR očala
To so moja prva malo boljša očala, prav tako darilo mojega fanta in od njih se ne ločim. Ustreza mi model, svetloba, vse.

5. ESSENCE IT'S NUDE TIME šminka.
 Ja, še ena izmed šmink iz Nude kolekcije. Še malo pa bom imela celotno. Komaj čakam da naredim swatche, vse poslikam in vam pokažem - saj sem nad celotno kolekcijo navdušena. Ravno prav za prihajajočo pomlad.


Kateri pa so tvoji fave pink in gold izdelki?
Sladki poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. oo ninč, super objava! ful so mi ušeč lakci, sama imam 01 Pretty Pink Dirndl in sem zelo zadovoljna :) prosim pa ja, če napišeš kaj več o tej flaški. vem da obstaja več takih in podobnih, predvidevam pa da ima ta filter za vodo? :) prosim prosim napiši objavco o tej flaški! sama si že doolgo časa želim kupit kakšno podobno, pa nikoli nevem katero, ker so tudi cene zelo različne.

    - S

    OdgovoriIzbriši