Zagotavlja Blogger.

Pomladni hišni sejem 2015 BIS

 Pozdravljene lepotičke!

Nekaj časa je minilo od prejšnjega hišnega sejma, ki je bil natančneje konec novembra. Ker sem enkrat že bila, več kaj pričakovati in sem bila še toliko bolj navdušena. Zopet je bila ponudba zelo velika - poleg izdelkov znižanih do -70%, je bil popust -20% na ČISTO VSE izdelke.

Aja, pa še piškoti, ja jaz sem bila tista zaradi katere jih je manjkalo na krožnikih :'D




Za otvoritev te objavice najprej dve dami, ki vam svetujeta o izdelkih, jih lahko kadarkoli pocukate za rokav, imata vse informacije.


Alessandro je ena izmed prvih znamk kozmetike s katerimi sem se srečala v otroštvu, verjeli ali ne. Tam nekje v 5. ali 6. razredu osnovne šole sem od sošolke za rojstni dan prejela črno Alessandro vrečko z črnim Alessandro shimmer lakcem. Mislim, da sem ga imela do konca gimnazije!! Tako da so Alessandro izdelki sigurno moja šibka točka. Set za francosko manikuro imam že od Kiss-a, vendar bolje imeti dve kot eno? ;)

Cena: 1eur 


HAND!SPA kremica za roke. Te kreme za roke sem že nekaj časa opazovala, vendar se zaradi cene nisem odločila za nakup. Je zelo tekoča, hitro se vpije in vonj je božanski. Vsebuje proteinske izvlečke biserov ter olje makadamije.

Cena: 5,5eur


Dolgo sem bila v iskanju neon rumenega lakca, vendar nisem kupila nobenega, ker me je vedno skrbela prekrivnost. Desni pa je koralno shimmeri oranžen.

Cena: 1eur


Ko sva s prijateljico stale v vrsti, sva dobili še nalepkice za nohte. Kar gratis ja. Hnjeeeee.


Ko vidiš lakce po euro jih pač moraš imeti, ne? 3x euro.



Ta masažni gel mi je padel v oči čisto na koncu. Ima res lep vonj medu in sivke in je primeren za masažo + ni ga potrebno izpirati. Embalaža je profesionalna in malo več kot 3eure, ki jih odšteješ za ta gel, mislim da odtehta ceno.


V osnovi sem prišla na sejem zaradi izdelkov za lase in na žalost sta bila to edina dva, za nas, blondinke, ki sta bila znižana -70%. Kar je ostalo je vse -20%, torej redna kolekcija. John Frieda je znamka, katera dokaj kraljuje med mojimi izdelki za lase. Za druge barve las ne vem, ampak za blondinke so šamponi in balzami odlični. Za nekatere mogoče preagresivni, meni ravno prav.

No za vse to skupaj sem odštela okrog 20eur, smešno kajne? Čas za obisk hišnega sejma imate le še jutri od 8.00 do 17.00!

Poljubčki,
Ninnieboo



1 komentar

  1. Jaz grem jutri pa računam da so kakšni poceni lakci še ostali, da jih pograbim :D

    OdgovoriIzbriši