Zagotavlja Blogger.

K**C GLEDA POT: Majhna knjiga, velika modrost


Pozdravljene lepotičke!

Že nekaj časa sem imela namena poslikati par odlomkov iz te meni zelo ljube knjige. Kupila sem jo za mami, ne vem vam povedati točne priložnosti, vendar me je navdušila s preprostostjo, enostavnimi ilustracijami, najboljši pa mi je vulgaren naslov! Ti takoj pade v oči.

Izdana je bilo leto po izidu same knjige Kurc gleda, leta 2011. Te še nisem brala, slišala pa sem že več pozitivnih kritik. Jaz jo vzamem v roke, ko mislim, da se mi je zgodilo nekaj negativnega ali ko mislim da sem slabe volje in po pregledanih nekaj ilustracijah si lahko samo še rečeš - eh, pa kaj potem. Zanimiva je še zgodba v ozadju avtorjev - Johna C. Parkina ter Gaie Pollini. Na neki točki v življenju sta rekla "fuck it" ter se preselila v Italijo, kjer je potem nastala ta knjiga, ter postala best seller. Se upaš preseliti v Italijo, kar tako? Verjetno ne, imaš polno nekih dvomov.

Življenju moramo pustiti svoj tok, svojo pot - kdo pravi da moramo živeti po merilih drugih? Kdo pravi da je naslov knjige vulgaren? Sama sem mnenja da smo ljudje preveč zategnjeni, vsi gledajo na neko moralo, na kaj je prav in kaj je narobe, čeprav smo si ta prav in narobe postavili sami. Zato, vzemite kakšno knjigo v roke, podarite jo prijatelju, staršem, fantu, punci, sosedu in recite kurc gleda ;) 







Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja

  1. Tok carska knjiga, haha! <3

    Moram kupit nujno.!

    OdgovoriIzbriši
  2. Haha, ona s supergami mi je najboljša. Dobri nasveti, povedani na simpl način.
    Zgleda super. :D

    OdgovoriIzbriši