Zagotavlja Blogger.

REVIEW paletke: How to make your face GLOW


Pozdravljene lepotičke. Ker mi je zmanjkalo Sleek Face Form paletke (oceno lahko prebereš TUKAJ), sem kupila tole. Prej nisem brala nobenih review-jev, v drogeriji nisem preizkusila testerja in moram reči da me je kupila embalaža. Paletka sestoji iz sun kissed bronzerja, glow it up! osvetljevalca ter hello rosy rdečila. 

Sun Kissed bronzer - v paletki mi je izmed vseh treh izgledal najlepši. Vendar na moji koži potegne preveč oranžno, svetlo rjavo, poleg tega pa niti ni nevem kako močno pigmentiran. Dam mu plus, ker je shimmer bronzer ter to da se lepo obdrži ter zablendira na koži cel dan, vendar ga zaradi oranžnega odtenka ne bom uporabljala.
Glow it up! osvetljevalec - je edini ki je v tej paletki zame uporaben. Resnično naredi glow look, pa še majcene bleščice vsebuje. Minus je to, da se res izredno drobi, vendar mi je všeč. Pogrešam pa srebrn odsev.
Hello Rosy rdečilo - zelo pigmentiran in zelo roza. Ni čisto nič shimmery kot druga dva in nanesti ga je potrebno čisto malo, saj se res takoj pozna na koži. Jaz na žalost skoraj nikoli ne uporabljam rdečil, vendar bo že prišel na vrsto.


V paletki dobite tudi prikupno majhen čopič, ki je notri bolj zato da je, ter navodilca za uporabo, kjer piše po katerih delih obraza morate uporabiti bronzer, kje osvetljevalec ter kje rdečilo, da bi prišli do določenega looka.




Moja ocena je 2/5 in verjetno nakupa ne bom več ponovila. Cena okrog 6,20eura.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev