Zagotavlja Blogger.

REVIEW: Vipera BB krema


Pozdravljene lepotičke. Nikoli se nisem pretirano zanimala za BB kreme, ker dejansko sploh nisem vedela kaj to pomeni in kakšen je njihov namen. BB je kratica za Blemish Balm in njihov primarni cilj je zdravljenje, vlaženje ter pomiritev kože z blagim prekrivanjem napak. Enkrat sem kupila BB kremo od znamke BB, preoranžen odtenek z zelo slabim prekrivanjem in od takrat sem se jih izogibala v velikem krogu. Ustvarjene so bile predvsem za paciente, ki so bili izpostavljeni laserskim tretmajem ter operacijam na koži. Torej če pogledaš iz druge strani - veliko boljša zadeva kot puder?

Že nekaj časa sem opazovala reklamo za Vipera BB kremo za katero sami trdijo da je najboljša BB krema, kar ste jih kdaj preizkusili. No, pa so me dobili. Glede odtenka sem se zelo težko odločila, ker je vsak odtenek oziroma vsaka krema od šestih malce drugačna.

Na koncu sem izbrala odtenek 04, ker mi je bil edini sivkasti. Sivkast odtenek je primeren za mojo bolj bledo kožo. Sicer mastne nimam, vendar je lahko na čase pordela, razdražena, pa tudi ten kože ni enakomeren.

(vir fotografije: http://www.bbkrema.si/


Moje izkušnje so sledeče:

  • za prekrivnost ji dam čisto desetko, namreč z minimalno količino kreme sem prekrila celoten obraz - na sliki lahko opazite da se je prekrila rdeča pika, ki jo imam na levem ličku zgoraj, pege po nosu, ter dve lepotni piki nad ustnico ter desno pod ustnico. Prekrivnost lahko primerjam s pudrom Catrice, ki ga trenutno uporabljam. Torej za BB kremo vse super.
  • mazljivost mi je malo manj všeč, namreč rada imam da se krema lepo maže. Ta se zelo hitro zabetonira, kot jaz temu rečem in moraš kar hitro razmazati, preden se vpije v kožo ter malce otrdi. Vendar to meni ni tista primarna stvar ki jo iščem pri pudru ali BB kremi.
  • obstojnost je primerljiva s pudrom, zdrži čez cel dan. Preizkusila sem jo samo ter z dodatkom bronzerja, osvetljevalca ter pudra v kamnu. Obstojnost je na koncu dneva ista, tudi čista desetka.
  • vonj vam zelo težko opišem, ampak je zelo prijeten in ga še nekaj časa po nanosu lahko vohaš.
  • embalaža je majhna, priročna - mogoče me je še najbolj prevzela roza nalepka kjer piše baza&fluid, ker jo naredi zelo punčkasto
  • cena je 14,90 eur, kar se mi zdi čisto malce preveč, vendar jo bom glede na rezultate ki jih ustvari sigurno še kupila in bo ostala moja stalnica. Trenutno jo imam celo kot nadomestilo pudra.
Naročila sem jo tukaj: KLIK in dejansko je prišla naslednji dan na dom. S predplačilom imaš celo zastonj poštnino. Na spletni strani si prav tako lahko prebereš več o vsakem odtenku in kateri bi bil pravi zate. 

90% priporočam!




Poljubčki,
Ninnieboo

3 komentarji