Zagotavlja Blogger.

ROZA OKTOBER: Pink Tag


Hej lepotičke. Pink oz. rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in je namenjena ozaveščanju žensk, da si redno pregledujemo svoje dojke, da se pravočasno odkrijejo nepravilnosti ter nenazadnje - da se spomnimo ter podpiramo vse tiste, kateri so se že srečali s to boleznijo. V ta namen sem spisala objavo pink tag, katera je dober opomnik pink oktobra!


Od zgoraj navzdol:
  • Essence Like an unforgettable kiss Duo Blush 02 Pink Me sta dve rdečili zapakirani v prikupno malo srčkasto embalažo. Ob samem nakupu dejansko sploh nisem gledala kakšni sta barvi, namreč prevzela me je embalaža ter več kot 50% znižana cena. V osnovi rdečila ne uporabljam nikoli, če pa že, prisegam bolj na vijolične ter rjave barve. AMPAK - kot ponavadi, me moj 7. čut za nakupovanje kozmetike ni varal. Notri se skriva prelep svetlo roza odtenek ter še lepši močno roza odtenek. Sploh ko jih pomešaš skupaj pride ven zelo Barbie rdečilo, kar je čisto po mojem okusu, namreč pristoji blondinkam ter svetlopoltkam. Thumbs up!
  • Kozmetika Afrodita ter njihov Raspberry Cream je trenutno moj edini njihov tuš gel iz nove kolekcije (ostali so še vedno na WL, sploh tisti s pistacijo), privoščila pa sem si ga preden sem šla na dopust. Opisala bi ga nekako tako, da ob tuširanju ne veš čisto točno ali bi se z njim umil ali bi ga raje kar jedel. Če si ljubiteljica malin ter jogurta oziroma kaj naj rečem - malinove tortice, potem je sigurno zate. Vsebuje tudi čisto mini koščke, ki nežno polzijo po koži, kar še bolj daje efekt "užitnosti gela". 
  • Nepogrešljive Invisibobble elastike, ne lomijo ter ne uničujejo las. To hipotezo lahko sigurno potrdim, namreč na navadnih elastikah se mi nabirajo celi šopi las, o vozlanju ter ostalih problemih sploh ne bom govorila. Lahko rečem samo najlepša hvala, kdorkoli se je spomnil teh elastik.
  • theBalm Sexy Mama Anti-shine, translucent powder je eden tistih pudrov v kamnu, ki kože ne naredijo "cakey", kot bi se lahko izrazili v angleščini. Ima minimalen mat efekt, ne nabere se v gubice, kar najbolje opazim pod očmi, ne naredi videza 40 let stare kože ter najbolj pomembno - ne naredi nekega fake učinka. Kupila sem ga kakšno leto nazaj, ko theBalm-a še ni bilo moč kupiti v Sloveniji in sigurno mi ni žal. Priznam da ga malce šparam, zaradi predrage cene, vendar ga uporabljam z veseljem. Priporočila bi ga tudi puncam z mastno oziroma mešano kožo. Zraven pa sem padla seveda še na retro/vintage embalažo (ja, včasih se še sama sebi zasmilim).
  • Hnje, ko sem ravno govorila kako padam na retro/vintage embalaže - ena izmed njih je tudi Baleina vsestranska 50's forever krema, katera je bila kupljena tudi samo zaradi embalaže :'D. Najino razmerje pa lahko opišem kot "vedno z menoj". Uporabljala sem jo za vse problemčiče - ko sem bila prehlajena sem se mazala po rdečem ter razdraženem nosu, ko sem imela razpokane ustnice je šla na ustnice, ko me znervirajo suhe roke gre na roke, na razne srbeče dele kot so piki čebel ter raznih žuželk zaradi katerih ne vem imena. Torej imam jo za čudežno kremo, ki očitno s placebo efektom deluje na vseh delih telesa. You should find yourself one magic cream too!





  • Bebe otroška krema je tudi že kar nekaj let moja stalnica in jo uporabljam na isti princip kakor zgoraj opisano Baleino. Meni je všeč ker res diši zelo dojenčkasto in sem mnenja da če je vredu za bejbije, potem je tudi zame. Razvita je za nego mlade in občutljive kože, izboljšuje celično strukturo ter kožo oskrbuje z vlago. Tudi količina je ista kakor Baleine, efekt pa tudi.
  • Glede Planter's negovalne kreme za kožo si lahko preberete tukaj: KLIK , namreč o njej sem že pisala. Še vedno jo uporabljam zjutraj in zvečer ter pred nanosom makeupa in sigurno ne razmišljam o nikakršni menjavi kreme, ker za borih deset eurov dobiš resnično kvalitetno kremo. Priporočam punce.
  • H&M-ov Lip Balm Raspberry sugar je prav tako en izmed mojih ljubših lipbalmov. Hitro se vpije v ustnice in prav tako kakor Afroditin gel za tuširanje - vonj malin je omamen. Tudi ne veš, ali bi ga pojedel ali ne. Sicer nevem če ga sploh še prodajajo, ker tudi ni eden izmed novejših nakupov, mi pa sigurno ni žal da ga imam.
  • Bourjois Rouge Edition 08 Rose Studio je kremna šminka, ki resnično dolgo zdrži na ustnicah. Je prelep živo roza odtenek in izgleda tako kakor da se nikoli ne bi posušila na ustnicah, ohranja nek sijaj. Ker povečini nosim temnejša oziroma črna oblačila si s to šminko vse skupaj popestrim.
  • Essence How to Make your face glow paletka o kateri sem že pisala: KLIK. Še vedno sem istega mnenja - ponovnega nakupa ne bo (vendar izredno pristoji ostalim izdelkom na fotografiji), sem pa trenutno v fazi da jo porabim do konca. Če te zanima kaj več si lahko prebereš na omenjeni povezavi.
  • Ter nazadnje Britney Spears Radiance parfum. Je sladko/svež in kar mi je pri njem najljubše so spomini, kako sva se spoznala z mojim fantom ter hodila na prve zmenke. Imam ga resnično le še nekaj par kapljic katere hranim za posebne priložnosti. Aja, pa Britney Spears je zakon ;)


Roza poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar