Zagotavlja Blogger.

Review: BLONDE.ANGEL šampon + balzam (KEVIN.MUPRHY)


Hej lepotičke. V test sem prejela šampon ter balzam kolekcije BLONDE.ANGEL, ki je namenjena prav nam, blondinkam. KEVIN.MURPHY je na slovenskem trgu še dokaj neznana znamka - med drugim se ne prodaja v prosti prodaji, vendar jo lahko dobiš le v frizerskih salonih. Verjetno se sprašujete zakaj sem se odločila za sodelovanje, če je nam, "navadnih smrtnikom", težje dostopna. Ravno zaradi tega, ker rada preizkušam izdelke za profesionalno nego las - namreč, tistih običajnih sem se resnično naveličala, ker imajo na moje lase čisto vsi šamponi ter balzami podoben učinek in še vedno nisem našla tistega "the one", da bi bila z njim tako zadovoljna, da bi ga lahko priporočila vam. Največji približek tistega kar iščem (mogoče se smešno sliši) sem našla v Hoferju - dve veliki tubi Ombia šampona ter balzama.




Obadva - tako šampon, kot balzam, sta namenjena svetlolasim dekletom za poživitev, nego, vlaženje ter mehčanje las. Obadva osvežita ter nevtralizirata rumene podtone, ter ne vsebujeta parabenov.


Lahko vam spišem še par sestavkov, vendar fotografije povedo več, kakor 1000 besed. Na tej prvi fotografiji lahko vidite moje lase ter barvo las PRED samim umivanjem s KEVIN.MURPHY šamponom ter balzamom. Ker se barvam doma, sama, lahko opazite kanček rumenih ter nasploh različnih odtenkov - to sem s tem šamponom ter balzamom hotela izkoreniniti. To rumenkasto barvo, katera mi gre močno v nos. Omenila bi tudi da sem pred tem preizkusila že približno 5 vrst "vijoličnih šamponov ter balzamov" in nikjer nisem našla pravega efekta.


Spodnji dve fotografiji pa sta nastali po umivanju las in, opazite razliko? Danes me je že par ljudi vprašalo če sem si barvala lase. Ha, ne. 



Poljubčki,
Ninnieboo

3 komentarji