Zagotavlja Blogger.

REVIEW: CND Vinylux lak + nadlak



Lep pozdrav! Lak ter nadlak na zgornji fotografiji sta v moji zbirki lakov že kar nekaj časa in priznam, da sem bila kar malo lena z review-jem. Predstaviti sem vam namreč hotela kako nadlak učinkuje z ostalimi laki, ter kako učinkuje s CND Vinylux lakom. Sam koncept Vinylux lakov je, da na naravni svetlobi dobivajo svojo obstojnost ter odpornost, torej dalj časa ga imaš na sebi, bolj odporen postane. Pa je to res? Beri naprej.




Na nohtih naj bi bil obstojen en teden - meni se je malce začel krušiti šele šesti dan, do takrat pa ni bilo ne duha, ne sluha o krušenju. Največji plus mi je, da ne potrebuješ nobenega podlaka in da je lak dobro obstojen. Potrebovala sem dva nanosa laka + en nanos nadlaka, kateri se mi po teksturi zdi kar gost. Obadva sta lepo mazljiva. Nekako lahko rečem da je tu kvaliteta vzporedna s ceno.



Tu pa je bila malo drugačna situacija. Uporabila sem OPI-jev lakec iz Minnie Collection ter nadlak Vinylux. Čeprav so OPI-jevi laki zelo popularni, name niso naredili nevem kakšnega vtisa. Imela sem svetlo zelenega ter celotno Minnie kolekcijo in so mi glede obstojnosti primerljivi naprimer z Essence laki, zato tudi pri tem poskusu nisem pričakovala neke čarovnije. Kljub Vinylux-ovem nadlaku se mi je lak začel kaj hitro krušiti (lahko rečem, da že naslednji dan, po nanosu), en teden raje nisem čakala, ker že po sliki lahko vidite kaj se je zgodilo že četrti dan. Say hi to my "doesn't care look".

Torej če potegnem črto, če združiš CNDjev lak ter nadlak zadeva deluje 100%, karkoli pa boš čarala z  ostalimi laki mogoče ne bo toliko efekta. Očitno so si zagarantirali da postaneš njihova oboževalka :P 
Po ceni 10 eur imaš vse možne barve lakcev, možnost kupiti v spletni trgovini Studia MA: klik, zgornji kompletek pa je celo znižan na 15 eur: klik.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev