Zagotavlja Blogger.

DIY: Easter Eggs Gone Wrong


Hej lepotičke. Sama nisem neki DIY tip človeka, moje ustvarjanje ponavadi splava po vodi oz. nastane ena velika packarija - seveda, tokrat ni bilo nič drugače. Danes sem bila trdno odločena, da bom naredila ene kjut pirhe, malo drugačne kakor vsako leto in sicer z laki za nohte.


Vse kar potrebuješ so laki za nohte (tiste barve, katere so ti všeč), katere nakapljaš v posodico z vodo, ki naj bo sobne temperature. Z zobotrebcem lahko narediš marsikateri vzorček. Pazi, da boš v vodo nakapljala res dovolj laka (na fotografiji ga je občutno premalo). Potem jajce "enostavno" povaljaš notri. Jaz sem se ravnala po tutorialu iz Youtuba: klik.


Svoj izdelek lahko občutno poslabšaš tudi s poletnimi tatuji, kateri se zelo slabo primejo na jajce ;) Ne - to niso jajčka, ki so jih malčki delali v vrtcu, to so pravi Ninnieboo pirhi. Zato jaz vedno pravim, da počni tisto kar znaš in kar delaš z veseljem. Ni vse za vsakega, ahahaha.


No, ni pa vse tako slabo - vzporedno je mami delala pirhe s perjem čebule. Teh sigurno ne moreš "zafailat". Potrebuješ perje čebule, katero daš v vodo in počakaš da zavre. Prej si seveda na travniku že nabrala prelepe rožice, katere s pomočjo narezanih najlonk in cvirna, oblečeš na jajce. Vse je prikazano na spodnjih fotografijah - resnično enostavno, pirhi pa izpadejo res prelepi. Na koncu - ko jajčka skuhaš, da so užitna, jih še premažeš z oljem, da se lepo svetijo.








Lepe velikonočne praznike vam želim,
Ninnieboo

2 komentarja