Zagotavlja Blogger.

Lancôme: POMLADNE NOVOSTI


Pozdravljene lepotičke! Lancôme je to pomlad lansiral kar dve novosti in sicer dvofazno barvno olje za ustnice Juicy Shaker ter dobro poznan parfum La vie est belle v novi preobleki: l'Eau de Toilette Florale.


Juicy Shaker bomo lahko kupile v kar sedmih različnih odtenkih. Novost pri vsem tem je sigurno aplikator, ki je razvit v obliki stožčaste blazinice, s katerim lahko same dobro kontroliramo nanos in intenzivnost barve. Vsebuje olje breskvine koščice, olje sladkega mandlja, olje brusnice ter olje mošusne vrtnice. Sama prestižna olja, ki nam navlažijo ustnice. Dodatek pigmenta je le še pika na i! Cena se bo gibala okrog 24,00 eur.

Parfum La vie est belle je bil leta 2014 četrta najbolj prodajana dišava na svetu. Tudi za njegovo sestro: L'eau de toilette florale lahko skorajda trdim, da bo prav tako zelo prodajan parfum. Rožnata preobleka ter mošusno-cvetlično-orientalska dišava, ti sigurno ne sme manjkati v tvoji spomladanski garderobi. Glavna nota je roža osmantus. Cena za 50ml se bo gibala okrog 76,00 eur.


Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev