Zagotavlja Blogger.

DIY: Avokadova maska za lase


Maska za lase, ki je hitro pripravljena, ki poživi vaše lase, jim doda izgubljeni sijaj in jih globinsko obnovi. Vse sestavine so popolnoma naravne, zato se nimaš za kaj bati, da bi ti lase izsušilo ali še bolj uničilo. Pri drogerijskih šamponih, balzamih ter maskar res nikoli ne veš na čem si. Rada bi vas tudi vzpodbudila, da se kozmetiko da pripraviti tudi doma - najlepše pa je to, da točno veš kaj je notri, poleg tega, pa ima v sebi še posebno ljubezen, ker si jo ustvarila prav ti!

Potrebuješ le tri sestavine:
1. Avokado
2. Kokosovo ALI olivno olje
3. Med

Priprava je čisto enostavna. Zrel avokado močno pretlačiš, da nastane pire, dodaš med in kokosovo/olivno olje. Naneseš po celi dolžini las, masko pa pustiš delovati tam nekje pol ure. Lase nato normalno umiješ in posušiš. Razlika bo, GARANTIRAM, ogromna! Poskusi to početi vsaj enkrat na teden in tvoji lasje si bodo sigurno opomogli.

Kje sem izvedela za to masko? Nekoč sem spoznala dekle, ki je prišlo v Slovenijo iz Kube. Tako lepih, svetlečih in dolgih las še nisem videla. Itak sem jo vprašala, kaj počne za take lase. Avokadova maska je bil njen odgovor.. ;)

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev