Zagotavlja Blogger.

ORIFLAME: Love Potion Secrets


Pozdravljene lepotičke! V tokratni objavi vam bom predstavila eno izmed Oriflamovih novosti - in sicer parfumček Love Potion Secrets. Trenutno je celo znižan iz 32,90 eur na 19,99 eur, tako da se res splača - steklenička pa vsebuje 50 ml parfuma, kar se mi zdi za tako ceno, ogromno! Kupiš ga lahko tukaj (klik).

Priznam, mene je zopet prevzela embalaža. Steklenička s pencljatim pokrovčkom in odtisnjeno mašnjico - poosebljen Ninnieboo parfum. Na Oriflamovi spletni strani so o njem zapisali naslednje:

"Izrazite svoja najgloblja poželenja s to dekadentno mešanico, ki vas bo osvojila in očarala z brbotajočim sadnim vonjem, ki izraža bele jagode, v srcu pa nosi zapeljivo kombinacijo belih rož. Spodnje note prinašajo skrivnosten vonj seksualnosti, saj vas ovijejo v kremnat jantar, sandalovino in razveseljive note čokolade."

Opis se mi 100% sklada s parfumom. Je nežen, po drugi strani pa zelo čuten in malce sladek - z veliko prisotnostjo cvetlic. Obstojen je cel dan, na oblačilih še dlje. Tako da, če iščeš zapeljiv, mladosten in svež parfum, za zelo dostopno ceno in še pika na i - s prelepo embalažo, tega enostavno MORAŠ imeti!




Sladki poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Mene že nekaj časa mika zaradi embalaže, zdaj ko pa sem prebrala da je vonj malce sladek in cvetličen je pa 100% na moji wishlisti ! :)

    OdgovoriIzbriši