Zagotavlja Blogger.

VIPERA: Cos Medica nočni bio serum & derma-piling


Hej lepotičke. Sama sem glede kozmetičnih izdelkov, ki obljubljajo marsikaj zelo skeptična. Ker pa sem bila z Viperino BB kremo več kot zadovoljna in je moja stalnica še vedno - in tudi v nadaljevanju bo, sem se odločila preizkusiti tudi nočni bio serum in derma piling iz nove Cos Medica kolekcije.



COS MEDICA NOČNI BIO SERUM PROTI MOZOLJEM Z AZELAIČNO KISLINO

Cena je zame osebno ubijalska. Vendar mi ni žal niti enega centa, namreč je en izmed redkih izdelkov, ki dejansko pomaga proti mozoljem - in to takoj. Pri prvem nanosu me je sicer malce zapeklo (podoben občutek kot pri Avene Diacneal kremi). Naslednji dan so se mi pojavili še dodatni mozoljčki. Po nasvetih iz dragocene.si sem jo še naprej, uporabljala vsak večer, ko sem si dobro očistila kožo in postopoma so res začenjali izginjati. Izginjati so pričele tudi razne pikice oz. kakor neke brazgotine, prejšnjih mozoljčkov, tako da se mi je koža res umirila. Potrebovala sem cca. 10 dni. Če se mi slučajno še pojavi kakšen izbruh, si zvečer takoj namažem s tem serumom in že naslednji dan je bolje. Cena je 17,40 eur, kupiš pa ga lahko tukaj (klik).

COS MEDICA DERMA-PILING PROTI MOZOLJEM Z AZELAIČNO KISLINO

Piling odstranjuje odmrle celice, nečistoče in bakterije, ki povzročajo mozolje in akne. Kakor sem že prej omenila, sem prvi dan po nanosu kreme in uporabe pilinga, imela naslednji dan izbruh dodatnih mozoljev. Sumim, da mi je to povzročil piling - s pilingi imam že nasplošno slabe izkušnje, ker vedno, ampak res vedno dobim celo čelo mozoljev. Se ga raje sploh ne dotikam. Vendar se mi je očitno koža s tem izbruhom začela šele čistiti. Uporabljam ga vsakodnevno, zvečer, ko si očistim make-up, naredim piling in čez namažem serum. Zmagovalna kombinacija! Cena je 13,90 eur, kupiš pa ga lahko tukaj (klik).


Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev