Zagotavlja Blogger.

BRLOGARKA: Uhani "domačica"


Pozdravljene lepotičke. Nekaj dni nazaj sem pri soblogerki Cherrycolors opazila, da je od kolegice dobila v dar prelepe ročno delane uhančke in šla seveda takoj preverit ustvarjalko. Kakšne pol ure sem se zadržala na Facebook profilu BRLOGARKE in našla moje sanjske uhane! Uhani domačica?! Če ne bi bilo napisano da so to uhani, bi še mislila da so resnični piškotki. 



Uhani stanejo 9,00 eur in s poštnino vred moram reči da je bilo to v zadnjem času najbolje zapravljenih 10,00 eur. Ko scrollaš skozi njen profil, se ti itak začnejo na veliko cediti sline, namreč ustvarja tudi majhne slaščice, miniaturno hrano - skratka, jaz sem gledala odprtih ust. Oglej si njen profil - KLIK, navdušena boš!



Poljubčki,
Ninnieboo

3 komentarji

  1. Res so carski, prav neverjetno da niso tapravi :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz tole spremljam že nekaj časa in se slinim nad uhančki, v takih trenutkih obžalujem moje velike luknje, ker bi taksne uhancke res z veseljem nosila, zraven tega pa sem se zelo velika oboževalka teh keksov :) Res dela luštne stvari in včasih prav ne morem verjeti kako resnično izgleda tale miniaturna hrana :) Res čudovito :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah daj no, kako so dobriii... :D :D :D

    OdgovoriIzbriši