Zagotavlja Blogger.

CIEN: BB krema All-In-One


Pozdravljene lepotičke. Danes sta prišli na vrsto Cienovi BB kremici. O pudrih sem že govorila - če še nisi prebrala objave, jo lahko prebereš tu: klik. Na prvi pogled je tako tekstura BB kreme, kakor videz odtenkov zelo podoben pudrom.

BB krema bi morala imeti pet lastnosti in sicer: dobro vlaženje kože, zaščita kože pred soncem, lastnost primerja, tekoče podlage in hitrega concealerja. All-In-One ima na moje presenečenje UVA zaščito SPF 15, kar je manjša zaščita pred soncem, a vseeno - že dolgo nisem našla BB kremice s SPF-jem, kar ji štejem v velik plus. O tem, kako z make-upom zaščiti svoj obraz pred sončnimi žarki, v naslednji objavi.

Prva stvar, ki sem jo opazila ob nanosu na obraz je sigurno, da je izjemno vlažilna, kar tudi obljublja. Glede na to, da imam sploh na T predelu večje težave s suho kožo, se mi ni usedla v pore in na suhe predele kože, kakor se lahko usede kakšen suhejši puder. Slaba lastnost kreme je v teksturi. Čeprav izgleda kompaktna, se ob stiku s kožo spremeni v bolj tekočo, resnično kot nekakšen primer (med drugim zaradi visoke količine glicerina). Z lahkoto jo razmažeš po celotni površini ampak.. kremica se začne svaljkat. Po nekaj minutah, ko greš s prsti čez kremo nastanejo majhne pikice oz. manjhni svaljki. Nevem zakaj. Jaz bi pripisala to teksturi. Sicer ni nevem kako moteče, ampak jaz ne prenesem, da moja koža ni popolnoma gladka ob nanosu neke tekoče podlage oz. BB kreme. 3 svaljke sem vam ujela tudi na fotko :'DDDD



BB krema v odtenku Light je primerna tudi za nas, z najbolj svetlim tenom kože, čeprav na prvi pogled mogoče ne izgleda tako. Jaz sem bila sigurna, da mi bo pretemna, vendar ni. Zakrije manjše nepravilnosti in manjše gubice, večjih ne. Torej če iščeš manjšo prekrivnost oz. iščeš BB kremico za dnevni naravni videz kože z velikim vlaženjem, ti bo kremica (če pogledamo čez prstom svaljkanju) všeč. Če iščeš veliko prekrivnost, ti kremice ne priporočam.


Poljubčki,
Ninnieboo

4 komentarji

  1. Joj jaz se kar ne morem navaditi na to Lidlovo kozmetiko :) To z svaljki pa poznam tudi jaz, vendar se ne spomnim katere znamke je bila krema, me je pa zelo zelo motilo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svaljki so katastrofa, zato je zelo pomembno, da s pomočjo vzorčkov lahko doma preverim, kako mi bo puder /BB krema reagiral na podlago - ker imam zelo suho kožo, je nanos tako pudra kot celo BB kreme pri meni nemogoč brez predhodnega nanosa vlažilne kreme, ki pa mora biti dokaj tekoča, saj so izkušnje pokazale, da bolj kompaktna ni kompatibilna niti z najboljšim tekočim pudrom, s katerim ob bolj tekoči kremi nikoli ni težav. Hvala za info glede Cien linije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem mislila, da sem edina, ki so jo doletelo svaljki. Sama imam izredno suho kožo in če jo dam nanjo brez kreme, se prime lepo. Če dam na obraz najprej kakšno kremo (katerokoli), je preveč svaljkov, nanosa pa se sploh ne da popraviti, ker gre bb krema kar dol. Samo sem zadovoljna z njo, ker cena res ni visoka in če odmislimo svaljke, je čisto okej. Sama dam čez bel oz. zelo svetel puder in poškropim obraz z fiksatorjem in je to to. :) Najboljša je bila meni osebno Essence BB krema, ampak je ne najdem nikjer več. :(

    OdgovoriIzbriši