Zagotavlja Blogger.

CIEN Foundation: SWATCHES + REVIEW


Hej lepotičke! Kot ste najbrž že same opazile je tudi Lidl izdal svojo linijo kozmetike, ki me je iskreno povedano, zelo presenetila. V tokratni objavi si lahko ogledate swatche in review Cien tekočih pudrov, prihaja pa še objava o lakih in lipglossih.



Za 30 ml tekočega pudra boš odštela 1,79 eur. Najdeš ga v štirih odtenkih, ki so precej temni, vendar 010 Shell zadostuje tudi za najbolj svetlo kožo, kot jo imam sama. Bolj kot je puder temen, večja je prekrivnost, zato bi za 010 Shell lahko rekla, da je bolj BB krema kot puder in je tako primerna za kožo z manj pomankljivostmi oz. ko potrebujete nežen in svež make-up look.

Puder ima zelo specifičen vonj, mene izredno spominja na med. Trenutno sicer uporabljam Lorealov Infallible, ki je presuh in Cienov puder neverjetno popravi celoten izgled napudrane kože. Nanos tekoče podlage pri meni izgleda tako: močna vlažilna krema, Loreal Infallible, nato Cien 010 Shell in puder v kamnu.

Pudri kože ne zmastijo in je ne izsušijo, kar lahko 100% potrdim, ker je moja koža mešana in ni prišlo do nobenih problemov oz. poslabšanja kože. Tako, da so primerni za vse tipe kože.


Torej, če te pot vodi v Lidl, si MORAŠ privoščiti Cienov puder, ker kvaliteta prekaša njegovo ceno.

Poljubčki,
Ninnieboo

5 komentarjev

  1. Jaz sem nazadnje kupila eno Cien šminkico, ker pa nimam velikih pričakovanj se bom pustila presenetiti. Za puder ne vem če bi se odločila, sicer za to ceno itak ni panike če mi nebi ustrezu.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz imam odtenek 010 in res odgovarja moji koži! Lana

    OdgovoriIzbriši
  3. No super da vem :) njihova bb krema je meni noro dobra

    OdgovoriIzbriši
  4. No super da vem :) njihova bb krema je meni noro dobra

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimivo, cena je res smešno nizka.

    Kaj pa sestavine?

    OdgovoriIzbriši