Zagotavlja Blogger.

MISS ALICE: Naravni deodorant FRESH & SAFE Herbal


Pozdravljene lepotičke. Najbrž vse poznate https://www.milnica.si - spletno trgovinico, kjer si lahko kupite čisto vse sestavine za izdelavo naravne kozmetike. 3 tedne nazaj je Špela Ceglar iz Milnice naznanila novičko, da je ustvarila hišno kozmetiko Miss Alice, ki navdušuje z najbolj prikupnimi embalažami in pa nenormalno dišečimi naravnimi izdelki. Danes vam bom predstavila FRESH & SAFE Herbal deodorant.



Nasplošno pri kozmetiki je potrebno paziti, kar vedno poudarjam, v vsaki moji objavi, na SESTAVINE. Že stotič naj povem, da čisto vse kar nanesemo na kožo, koža v roku dvajsetih minut vsrka vase. Ta deodorant je brez alkohola, brez sintetičnih konzervansov, umetnih barvil in umetnih dišav in najbolj pomembno - brez anti-perspirantov. Kaj so anti-perspiranti? Najbolj dvomljiva snov v njih je aluminijev klorohidrat, ki maši žleze lojnice. V hitrem načinu življenja se tudi zgodi, da deodorante nanašamo na ravnokar pobrito kožo, kar je sploh super, za mašenje lojnic in blokiranje njihovih kanalov. Tudi umetne dišave so lahko problem, ampak vem, težko se jim upremo. Fresh & Safe ima čudovit zeliščni vonj, ki ni umeten ampak je ustvarjen zgolj z eteričnimi olji, tako da ni nobene skrbi.

Svoje delo opravi tako kot se zagre. Preprečuje neprijeten vonj pri potenju, po nanosu pa sem opazila, da je bilo tudi samega potu občutno manj, kot ponavadi. Cena je sicer res zasoljena, vendar je zelo majhna proti ceni, ki jo lahko plačate z uporabo umetnih deodorantov!!! Kupiš ga lahko tukaj: KLIK.


Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja

  1. OO odlično ! nisem vedela, da je izdala kozmetiko :D si me prepričala, da jo preizkusim ;D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sliši se izjemno :) Nasploh pa je odlično, ker je naravnega izvora :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši