Zagotavlja Blogger.

Razvajanje z LOVEO


Lovea je francoska linija bio izdelkov za nego telesa in las, s certifikati Cosmebio in Ecocert. Povečini so vsi iz 99% organskih sestavin - najbolj znane pa so njihove zaščitne kreme proti soncu. Navdušuje me to, da so izdelki glede na spekter sestavin ugodne in resnično za vsak žep. V Sloveniji jih je moč kupiti na spletni strani podjetja Herbas (ki je mimogrede uvoznik samih odličnih bio in veganskih izdelkov za nego) - KLIK.



Maska za obraz z zeleno glino

Poleg navadne gline, je to ena izmed mojih najljubših mask za obraz. Primerna je predvsem za mastno in mešano kožo - za odstranjevanje toksinov. Je tipične zelene barve in nima nekega posebnega vonja, namreč maska ne vsebuje parfumov. Ko že govorimo o sestavinah, je tudi brez parabenov in silikonov. Na obrazu se izjemno hitro posuši, koža po uporabi pa je mehka in voljna, kakor po uporabi maske iz navadne gline. Velik plus je seveda embalaža, namreč ko delaš masko iz gline, je veliko pacanja, tu pa samo iztisneš in namažeš. Tudi cena je prav smešno nizka - 7,00 eur za popolnoma naravno bio masko, se mi zdi odlična. Na wish listo sem dodala tudi masko za obraz z roza glino, ki je hvaljena tudi med drugimi blogerkami - KLIK.


Bio hranilno olje za lase s karitejem

Najbrž ni skrivnost, da obožujem olja za lase. V moji zbirki so kokosovo, arganovo (direktno iz Maroka), ricinusovo in čisto na koncu se je pri meni znašlo tudi tole s koncentratom kariteja. Njegova uporaba je malce drugačna, kakor pri ostalih oljih, namreč ponavadi olje nanesem po balzamu za lase in lase posušim. Tu je ravno obratno. Olje, kakor masko, naneseš PRED šamponiranjem in pustiš delovati 15 minut. Jaz lahko rečem, da neke vidne razlike po prvi uporabi ni bilo. namreč moji lasje so zelo zahtevni in potrebujejo ogromno nege, da izgledajo kakor izgledajo. Po večkratnem nanosu maske je bilo seveda vidno izboljšanje, vendar moram poudariti, da sem po nanosu balzama uporabljala tudi ostala olja in mislim, da je skupek vseh produktov tista pika na i, ki moje lase naredi zdrave. Poleg kariteja, vsebuje tudi sezamovo olje, bučno olje ter ekstrakt paprike. Cena se giba tam nekje, kakor pri ostalih oljih in sicer 10,99 eur - KLIK.


Naravno črno milo - črna oliva

In pa še moj favorit med favoriti. Preizkusila sem že noro veliko pilingov za telo in nekako še nisem našla pravega, dokler nisem preizkusila Loveinega. Je brezdišavna pasta mešanice olivnega olja in črnih oliv, ki se jo uporablja skupaj s tradicionalno masažno rokavico za črno milo (KLIK) in enostavno je to to. Nobenega neprijetnega, pekočega občutka - odmrle celice kože odstranjene in dejansko se počutiš popolnoma čisto. Tako ali tako obožujem Maroko po dolgem in počez, rokavica, arganovo olje in črno milo pa so moji top 3 produkti iz te dežele. Zopet lahko rečem, da je cena smešno nizka, namreč piling imaš res za dolgo časa (mojega sicer skoraj ni več, uporabljala pa sem ga skoraj 3 mesece z največjim veseljem). To milo oz. piling vam priporočam iz vsega srca, lahko ga kupite tudi kot darilo prijateljici, skupaj z rokavico in ji privoščite maroško razvajanje! Kupiš ga lahko za 7,49 eur tukaj: KLIK.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev