Zagotavlja Blogger.

MISS ALICE Lovemade Cosmetics: Hello, Skin!


Pozdravljene lepotičke! Se še spomnite objave o naravnem deodorantu Fresh & Safe (klik)? Danes imam za vas pripravljeno objavo o čudoviti Hello, Skin naravni kremi za obraz. Objava je sicer res malo daljša, vendar se mi zdi prav, da vam posredujem kar se da veliko število zanimivih in potrebnih informacij, ki jih potrebujete pri negi kože.


Zelo pomembno je, da svojo kožo dobro spoznaš in veš kaj ji paše in kaj ne, kakšno kremo potrebuješ in katera krema bo tvoji koži najbolj odgovarjala. Jaz sem potrebovala kar nekaj časa, da sem prišla do zaključkov, da je moja koža zelo mešana. Suho čelo in T predel, kjer hitro pride do nastanka mozoljčkov - ko mi določena krema ne ustreza, še isti dan dobim res rekordno število mozoljev, prav tako tudi koža nad ustnico. Koža na licih in pa bradi je običajna. Pojav mozoljčkov povezujem tudi s kremami oz. produkti, ki vsebujejo veliko količino alkohola. To je zame res no - go. Moji koži najbolj koristijo olja (avokadovo, ricinusovo in kokosovo olje), zato sem bila še toliko bolj vesela, ker je Hello, Skin zmes samih odličnih olj.

Nerafinirano organsko karitejevo maslo, frakcionirano kokosovo olje, olje semen črnega ribeza, provitamin B5, retinol, jojobino olje

Karitejevo maslo je nenadomestljivi lepotni balzam z antioksidativnim vitaminom E. Dejansko ga lahko uporabljaš na 101 način in za 101 težavo. Je eno izmed najbolj hranljivih masel, ki kožo res dobro navlaži. Antioksidativni vitamin E pa pomeni, da ščiti maščobne strukture celic v koži, pred škodljivimi poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. Poleg tega je njegovo delovanje tudi protivnetno, kar še posebej koristi koži, nagnjeni k ekcemom in dermatitisu.

Retinol oz. nam bolj znan kot vitamin A se bori proti aknam, neenakomernemu tenu kože in proti gubam! Sama imam res veliko srečo, da se mi zaenkrat poznajo čisto minimalne smejalne gubice, na čelu pa zaenkrat še ni ne duha, ne sluha o njih (in naj tako ostane :P)

Frakcionirano kokosovo olje (frakcionirano pomeni, da je v tekočem stanju, namreč kot veste je kokosovo olje drugače v trdnem stanju, dokler ga ne segreješ). O njem sem pisala že res zelo na dolgo in na široko, namreč, odličen je tako za kožo, kakor za lase. Najpomembneje je, da ne masti kože in ne maši por. Po vsej moji logiki, sem bila vedno prepričana, da mi bodo olja zmastila kožo, vendar mi jo le dobro nahranijo in navlažijo.

Olje semen črnega ribeza je prav tako primerno za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k ekcemom in srbečici in zmanjšuje izgubo vlage, ter ne masti kože!

Tako, izpostavila sem štiri, meni najpomembnejše sestavine v tej kremi, ki jih imam sicer doma tudi posamezno in sem bila še toliko bolj vesela, da jih imam lahko v eni sami kremi! Hello, Skin! krema je bila ustvarjena prav posebej za nego mlade kože, za regeneracijo ter kot zaščita proti zunanjim vplivom, kot so veter in mraz.


Moja dnevna rutina s kremo izgleda čisto preprosto. Namažem se že takoj zjutraj, ko si dobro očistim obraz. Na mojem obrazu potrebuje nekaj več časa, da se vpije, ponavadi jo še malce obrišem iz obraza, pred nanosom make-upa, dodam primer in puder in rezultati so izjemni. Okej, zdaj se res sliši kot iz neke reklame - ampak prisežem, moja koža še nikoli ni bila tako svetleča in nahranjena.

Koža se razlikuje od človeka do človeka in recimo pri mojem fantu, se krema vpije nenormalno hitro! Vem, da ne bi smela tega pisat, ampak tudi on je navdušen nad njo, tako da sva že dva zadovoljna uporabnika v hiši :P.

Vonj je nenormalno lep. Če so ti všeč cvetlični vonj in vrtnice bo sigurno prava poslastica zate. Z veseljem pa bom preizkusila tudi kremo z vonjem vanilije! Cena .. mi je malo manj všeč, ampak bom nakup definitivno ponovila znova in znova. Ko najdeš kremo, ki ti ustreza in ki je po vrh vsega še naravna, ni težko plačati 30,00 eur! Sploh pa ne slovenskim izdelovalcem!


Kupiš jo lahko tukaj: KLIK.

Poljubčki,
Ninnieboo

4 komentarji

  1. Tale krema je verjetno popolna za zimo! <333

    Sestavinsko je res top of the top.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krema mora biti odlična. A kaj ko je poštnina okoli 10€ :o

    OdgovoriIzbriši
  3. Kremica se res odlično bere. Takoj si me prepričala z objavo,Vem kako je ko najdeš kremico,ki ti res odgovarja. Absolutno preverim izdelke in sem 100%, da se znajde v moji rubriki Podpiramo slovensko. Embalaže je TOP!

    OdgovoriIzbriši