Zagotavlja Blogger.

NATURALIUM: Body Lotion Mango



Pozdravljene lepotičke! Sama na losjone za telo ne dam prav veliko, verjetno najbolj zaradi tega, ker sem preveč lena za to in pa ker me sploh ne impresionirajo. Ta dva sem kupila, ker so mi bile embalaže izredno luštne in ker sem ugotovila, da ob vsej kozmetiki, ki jo imam, nimam nobenega losjona za telo oz. so vsi že čez rok uporabe, katere vse striktno zavržem. Veliko raje uporabljam razna olja za telo, ker imam občutek, da mi kožo veliko bolj nahranijo in učvrstijo.

Naturalium Fruit Pleasure Mango - hranilni losjon za telo


Sestavine: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Ceteth-20, Stearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Butylrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Steareth-25, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Panthenol, Limonene, Ethyl Oleate, Tocopheryl Acetate, Ethyl Linoleate, Linalool, Benzyl Salcylate, Citral, Ethyl Linolenate, Tocopherol

Že na drugem mestu se znajde Paraffinum Liquidum, ki je znan kot velik onesnaževalec okolja, sicer primeren za občutljivo kožo, ker ščiti kožo in je ne izsuši, vendar lahko maši pore. Cetyl Alcohol ni slab alkohol, ker je pridobljen iz maščobe in je koristen za vlaženje kože. Meni po sestavinah sodeč krema daje občutek, da je namešana z namenom, da je mazljiva in da pač stoji skupaj. Sestavinsko res ni nič kaj posebnega, primerna tako za občutljivo, kot za normalno kožo. Vonj je meni BOŽANSKI. Si predstavljaš zrel in sočen mango in njegov vonj? No, točno tako diši ta losjonček. Ni tistega sadnega umetnega vonja, ampak dejansko res diši kakor mango. Na wish listo sem dodala še masko za lase in osvežujoče pršilo - zanima me tudi, če so sestavine kaj boljše v drugih produktih. Ponudba vonjev je res ogromna - jabolko, kokos, mango, breskev, tudi malina (<3) kmalu pride na poličke.

V velik plus mu štejem to, da ne vsebuje parabenov, barvil in ftalatovc in pa da gre del dobička pri prodaji za pomoč otrokom pri organizaciji World Wision.



Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Losjone bi pa jaz najraje kar zlagala na polico enega za drugim :) Si lahko predstavljam kako privlačno diši tale :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši