Zagotavlja Blogger.

#OOTD: Straight ripped 80's denim


Ko pride do mode, so bila osemdeseta ena najodmevnejših obdobij. Razvlečene in prevelike majice, zabasane v kavbojke z visokim pasom, velike frizure, močan makeup. Bombaž, denim ter mreže so bili eni ključnih materialov, katere sem uporabila tudi v današnjem outfitu. Prevelika majica ter pajkice, ki se zataknejo za peto? Brez problema. Jackie jaknica na kavbojke? Ta kombinaciija mi še danes dela probleme in nekako se ne vidim v njej, ker pač .. ne, ampak takrat je bilo to zakon!


V spletni trgovini SheIn sem si tokrat izbrala straight raztrgane kavbojke z visokim pasom ter temno pudrasto roza oversized majico. To je bilo moje prvo naročanje hlač po spletu, ker jih vedno raje prej preizkusim in ker ne zaupam napisanim meram. Vzela sem številko M, čeprav nosim 36 oz. S in so mi kot ulite. Torej, ob naročanju kavbojk, priporočam številko večje. Težko sem prežvečila straight linijo hlač, ker so vse, ampak res vse, ki jih imam, na korenčka. Včasih pač moraš stopiti iz svoje cone udobja in veste kaj? Po nekaj urah nošenja so mi postale všeč. Spodnji del mislim. Zgornji mi je tako ali tako všeč. Tako kot pri boyfriendkah ta raven konec lahko brez problema skriješ tako, da jih enostavno zavihaš. Sam materijal je zelo kompakten oz. prej bi temu rekla - kvaliteten. Za 20$ sem torej opravila kar konkreten nakup, katerega mi ni žal. Hlače lahko kupiš tukaj.



Pudrasta oversized majica z žepkom pa je ena izmed tistih kosov, v katerih se počutim najbolj udobno ter sproščeno. Kupiš jo lahko le v eni konfekcijski številki in sicer one-size. Rekla bi, da je primerna za S oz. M, kar je več, bo prišla veliko bolj oprijeto. Je neraztegljiva ter iz 100% bombaža. Skratka, nosi se super fino in komaj čakam, da z njo ustvarim še kakšen drug outfit. Za 13$ jo lahko kupiš tukaj.




Upam, da vam je bila objava ter outfit všeč. Zanima me tudi, kakšen se tebi zdi stil osemdesetih? Bi se vrnila v tisti čas?

Poljubčki,
Ninnieboo

5 komentarjev

  1. Waw! Ugodno in čudovito hkrati. Hlače ti zelo pristajajo, majčka je pa res cute <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ii hvala za komentar. Jaz dobesedno živim v takih majicah :'D

      Izbriši
  2. Waw <3 Meni je všeč - oboje. In lase imaš prav lepe, kljub narastku, ki mene osebno ne moti (ga imam zaradi ne barvanja že več kot pol leta tudi sama). xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baahaha, ej mene tudi ne, sem bila prav šokirana v kaj vse se lahko ljudje vtaknejo :D narastek 4life!

      :*

      Izbriši
  3. Love your looks,

    Love,
    Sasha

    OdgovoriIzbriši