Zagotavlja Blogger.

BIOAQUA: Eye Mask Hydra Nourish


Danes je tipična sobota, za moje pojme primerna za razvajanje z maskami, čajčki in..saj veste, jesen! Resnično mi je žal, da slovenski trg ni tako bogat z maskami, eye-maskami ter eye-patchi, ker verjamem da za kožo naredijo ogromno pozitivnega. Na srečo obstajajo trgovine kot so Jolse, BeautyNet Korea (pa tudi na eBayu se najde nekaj verificiranih prodajalcev), ki nas od spredaj in zadaj zalagajo s kozmetiko, ki ima poleg svoje kvalitete še najbolj prisrčne embalaže! Še vedno imam neko skrito željo, da se bo počasi tudi v Sloveniji začelo kaj od naštetega prodajati, pa na žalost vem kakšne komplikacije bi to prineslo s seboj, tako da, thank god for Jolse in podobno!


Ta maska je ustvarjena za predel okrog oči. Vsebuje kolagenski tretma, ki naj bi zmanjšal podočnjake ter gubice. Zadrževala naj bi hidracijo, svetlila kožo ter izboljšala njeno teksturo.

V vrečki je res polno neke sluzaste raztopine, tako da je črna maska, ki sicer izgleda kot nek dodatek za Halloween, res dobro navlažena. Vonj je zelo prijeten, sam občutek na koži pa prav božanski! Ena izmed redkih mask, ki že med samim delovanjem pušča občutek vlaženja. 


Uporaba je čisto enostavna - odpreš vrečkico, na očiščen obraz namestiš masko, ki se lepo prime na kožo in ne pada oz. ne drsi dol, počakaš 10-20 minut (čisto po tvojih željah), jo odstraniš in umiješ obraz. Vmes se sicer ne počutiš kakor panda, ampak bolj kot kakšen Zoro :P




Moja izkušnja z njo je zelo pozitivna. Občutek vlaženja že med samim nošenjem maske, ter po odstranitvi, traja še kar nekaj ur in veste kaj - podočnjaki se dejansko zgladijo, koža je opazno bolj napeta. Okej, zdaj se sliši kot da bi snemala reklamo, ampak res ji dajem en velik plus, sploh glede na to, da sem zadnje dni bolj malo spala in imela zelo rahel spanec, kar se močno pozna na koži.

Kupila sem jo na eBayu za 1$, trenutno imajo celo akcijo - 5+1 gratis (KLIK).

1 komentar