Zagotavlja Blogger.

Black Friday oz. ko punce lahko zapravljamo brez slabe vesti ;)


Hej hej lepotičke! Toliko, da se vam na hitro javim! Na mojem malem blogu se obeta kar nekaj novosti, na žalost pa nimam dovolj časa, da bi vse skupaj izpeljala tako kot se zagre. Danes bi vam rada samo povedala, da se približuje črni petek, black friday iiiiiiinn to pomeni kaj? Popusti iz vseh strani. Prijazna gospodična Susie iz spletne trgovine Romwe, me je prosila, da vam razložim kako bodo potekale akcije pri njih.

Jutri, v petek, bodo vsi (ampak res čisto vsi artikli) znižani vse do 80%, v ponedeljek pa boš kupila en artikel, drugi, pa bo kar 90% ceneje. Tako to gre :)

Btw, pri njih sem kupila tudi te čudovite legice, ki jih lahko uporabljaš za fitnes, ali pa kar tako, za vsak dan. Jaz jih nosim dan in noč, ker imam dvojne. Ene sem kupila v Romwe, druge v spletni trgovini Zaful. Razlikujejo se po tem, da so te, iz Romwe malce bolj mehke, Zaful pa malce trše, kar pomeni da se te zelo na trdno oprimejo in so še bolj super za fitnes. Ne morem vam pa povedati katere so mi boljše, ker so mi oboje všeč. Oboje so športnega materjala in zelo prijetne za nosit. Povezava do pajkic - KLIK.

BLACK FRIDAY V TRGOVINI ROMWE
Druga stvar, ki bi vam jo rada sporočila pa je ta, da sta Shein ter Romwe spletni trgovini od istega lastnika. Tako da dejansko lahko balansirate med eno in drugo trgovino, ter poiščete kdo ima cenejša oblačila. Res je, da ima SheIn veliko večjo ponudbo in včasih mogoče za kanček boljšo kvaliteto. Tako da .. black friday se bo dogajal tudi na Shein - KLIIIIIIIK. Pri njih je vse znižano tudi do 85%, poleg tega, pa vam do 28. novembra podarijo tudi brezplačno poštnino.

Poljubčki,
Nina


1 komentar

  1. ��http://m.zaful.com/turn-down-collar-black-pu-leather-jacket-p_55586.html
    Suzana vilcnik��suzanavilcniksuzy@gmail.com✔

    OdgovoriIzbriši