Zagotavlja Blogger.

NUXE Prodigieux Le Parfum Review


Ravno nekaj dni nazaj sem razmišljala, da je večina kozmetike (sploh negovalne), ki jo trenutno imam, ravno od kozmetike Nuxe. Trenutno sicer delujem na princip, da poskušam "ne kupovati" kozmetike, ker se res poskušam znebiti te, ki jo imam trenutno doma. Kupujem le najpotrebnejše, česar mi zmanjka in sem 100% prepričana v ponoven nakup. To pomeni, da si zagotovo lahko privoščim kakšen parfum več. Tisti, ki me res dobro poznajo vedo, da res obožujem parfume. Močne, sladke, take, ki res pustijo vtis.



Če si seznanjena z Nuxovim kultnim oljem Huile Prodigieuse, ti tudi vonj parfuma ne bo tuj, ker je skoraj identičen. Na začetku sem bila sicer malce skeptična, ker ima parfum res močan vonj, moja koža pa ima nek čuden pH in če so parfumi premočni, se zna vonj razviti v nekaj podobnega tistemu "kot da bi ga nosila babica". Dober primer je bil Nuxev balzam za po sončenju. Z blogerko CherryColors sva bili na kavi, preizkusili sva ga skupaj - na njej je dišal božansko, na meni se je po nekaj minutah na žalost razvil katastrofalen vonj. Prevsiljiv in agresiven.

Pri parfumu se to na vso srečo ni zgodilo. Na začetku res izgleda, kot da bo mogoče premočen, vendar se v roku petnajstih minut razvije v neko sladko, medeno in nasploh zelo prijetno verzijo. Glede obstojnosti lahko rečem, da je pri meni čisto odvisna od dneva. Najbolj se obdrži na oblačilih, na telesu pa se na točkah, kjer nanašamo parfum, vonja od dneva do dneva drugače. Včasih samo sebe voham cel dan, včasih na vonj pozabim po nekaj urah, pa me ljudje, ki se gibajo okrog mene opomnijo na čudovit vonj.



Glede samega vonja - težko vam ga opišem. Včasih mi diši popolnoma zimsko, da bi se najraje kar usedla pred kamin, včasih ima tak vonj, kakor da bi ležala na plaži z neko hudo kremo za sončenje. V vsakem primeru je dokaj močen in sigurno ni primeren za tiste malo bolj nežne dušice. Rekla bi, da so Nuxe izdelki res kultni, zaradi tega ker si jih lahko privoščijo dekleta od dvajsetega leta naprej, sploh parfum pa pristoji mladostnicam, ženskam v zrelih letih in tistim malce starejšim. Vkolikor boš imela čas, ti priporočam, da se zapelješ do najbližje lekarne in parfum preizkusiš ter mogoče malce omeniš Božičku, da je prišel čas za razmislek o tvojem darilcu, ker si bila to leto nadvse pridna!

P.S. Cena za 50ml se giba okrog 50,00 eur, kar se mi zdi čisto normalna cena, ker za lep vonj potrebuješ le en "špric" ali dva.


Poljubčki,
Nina

1 komentar