Zagotavlja Blogger.

Review: TIGI Urban Anti+Dotes RESURRECTION šampon





Priznam, kar veliko dam na mnenja določenih Youtuberk - ena izmed njih, ki mi je res pri srcu je tudi LustreLux, ki je na vse možne načine opevala ta šampon. Izbira šamponov in balzamov znamke TIGI je res ogromna, zato sem si rekla "let's give it a try". Prebrala sem sto review-jev in dejansko nisem našla enega slabega. Spomnim se še, kako težko je bilo sploh priti do TIGI izdelkov, v drogerijah jih ni bilo, na spletu tudi bolj ne kot ja - edino, kar nam je preostalo so bili frizerji. Pri frizerjih so bile cene izdelkov ubijalske - pod 20,00 eur šampona nisi dobila! Kaj pa zdaj? Noro. Ta šampon te bo prišel natanko 7,76 eur, če pa vzameš še 50 ml več pa samo 7,00 eur ! Kje? Na Spletični - tukaj.

Kaj šampon obljublja?

1. Terapijo v smislu hidracije las
2. Okrepi barvane lase ter poudari barvne odtenke
3. Manjšo naelektrenost las

Moja izkušnja s šamponom:

EMBALAŽA: Bom pričela kar z embalažo, ker mi je res odbijajoča. Rdeča barva mi je res neprivlačna in tudi kozmetika v rdečih embalažah pač ne stoji na mojih poličkah. Zakaj? Nevem. 200 ml šampon, ki ga imam sama pride v normalni embalaži za šampon, 250 ml pa v embalaži s pumpico, ki je sicer veliko lažja za uporabo in za moje pojme tudi bolj higienična. Če šampon ni popolnoma tekoč ga težko izstisneš iz embalaže in točno to se mi dogaja pri tem. Dejansko se moram opreti na rob kopalne kadi in ga močno iztisniti ven. No to je en velik minus, zato - kupite raje 250 ml, ki ima zraven pumpico. Si boste olajšale marsikaj.

VONJ: Vonj vam težko opišem, ampak, če imate frizerko ki je uporabljala ali še vedno uporablja TIGI-jeve izdelke boste vedeli o katerem vonju govorim. Močan in res dišeč vonj, ki obstane na laseh še približno dva dni po pranju las. Velik plus!

UČINEK: Ker redno hodim v fitnes in se vsak dan prešvicam od glave do pet si ne morem več privoščiti umivanja las le enkrat na teden. In to je bil moj res velik strah - kako bom uspela vso mojo nego las prenesti v fitnes, kjer si po treningih umivam lase, kako bom lahko uporabila čisto vse produkte. Prepričana sem bila, da ne bo isto kot doma, za piko na i, pa ponavadi še vse pozabim in sem brez raznih olj za lase, anti-frizz izdelkov, izdelkov proti vročini itd. Že velikokrat se mi je zgodilo, da sem v torbo vrgla le šampon, pozabila sem celo na balzam in veste kaj? Roko v ogenj dam za ta šampon. Zato, ker sem si že večkrat umila lase le s šamponom, brez balzama, brez maske in sem si jih dejansko lahko razčesala. To se mi še ni zgodilo. Ponavadi si posušim le zgornji del las, konice pustim, ker mi drugače vzame preveč časa in na zgornji fotografiji so umiti lasje, ki so bili celo noč speti v figo. Prej, sem imela s takšnim početjem čisto scefrane konice, zdaj, scefranih konic ni. Na splošno naelektrenih las ni, so zelo voljni in zelo lahko počnem z njimi karkoli. Na fotografiji mislim, da je tudi vidno kako se določeni prameni lepo posvetijo. Na otip so meeehki kot svila.

KOMU BI GA PRIPOROČILA: Vsem, ki imate res totalno uničene lase, ki ste barvane na blond ali blanžirane - vsem, ki nekako ne vidite več izhoda oz. vam je bilo rečeno, da je edina možna rešitev, da si odstrižete polovico las. In pa vsem, ki ste močno eksperimentirale z raznimi barvami in imate scefrane laske.

200 ml verzijo lahko kupiš tukaj, naj te opomnim, da imaš s kodo NINNIEBOO na Spletični nad 30 eur poštnino brezplačno.





Skoraj sem pozabila omeniti, puloverček, ki ga nosim na zgornji fotografiji je en izmed mojih top nakupov v tem letu, ker ima čudovita batwing rokava, ker je tako zelo mehek in moden. Obožujem sivo barvo in spletno trgovinico Zaful. Povezava do puloverčka: https://goo.gl/IVPW1a.

Poljubčki,
Nina


1 komentar

  1. Zakaj bi kupovali preko spleta ce jih lahko dobimo tudi v Milerju pa v Tuš drogerijah.

    OdgovoriIzbriši