Zagotavlja Blogger.

Mineralna podlaga Lily Lolo: Blondie






Hej hej lepotičke! Če povem po pravici sem imela za to objavo pripravljene fotografije že kar nekaj časa, potrebovala pa sem le čas, da res dobro preizkusim ter vam natančno opišem to čudoviiiiiiito mineralno podlago. Mineralnim podlagam sem se ves čas izogibala, ker sem mislila da to definitivno ne moreš normalno nanesti na kožo in da bo verjetno izpadlo ceneno ter da se bo iz razdalje 50m videlo, da nosim kilo pudra. Ampak .. ni tako! Trenutno je to moj tretji Lily Lolo izdelek in lahko vam povem, da se z vsakim naslednjim, ljubezen do te znamke močno povečuje!


Uporaba mineralnega pudra

1. Dejansko se uporaba mineralnega pudra niti ne razlikuje od ostalih. Najprej moraš res dobro pripraviti kožo. Odlična vlažilna krema in po želji hud primer - v mojim primerih je nanos primerja nujen, sploh okrog nosa, na sredini čela ter na kotičkih ustnic.
2. Ko si nanesla vlažilno kremo (in primer) nujno počakaj vsaj 10 min, sploh če uporabljaš kakšne gelnate produkte, da se res dobro dobro dobro vpijejo v tvojo kožo, da ne boš slučajno naredila kakšne packarije. Nočeš packarije na obrazu, je tako? Počakaj 10 min, vmes si skuhaj kavo in si kakšno zapoj.
3. Zdaj je prišel čas. Mineralni puder lahko nanašaš na več različnih načinov, sama ga velikokrat nanesem kar s prsti ali pa z ogromnim čopičem. Efekt je na oba načina super. Prekrivnost z vsakim nanosom lahko dodatno gradiš in dejansko lahko prideš do res full-coverage prekrivnosti, kar nekako sploh nisem mogla verjeti, pa je res.

Kako izbrati pravi odtenek?

To je nekaj, kar mi je pri Lily Lolo kozmetiki neskončno všeč. Naročiš lahko miljon vzorčkov in res najdeš primeren odtenek pudra - odtenkov imajo btw okrog 18, zato boš sigurno našla pravega zase. No to je to. 18 odtenkov mineralnih pudrov. Tudi za nas Sneguljčice se najdejo vsaj trije! Ha. Eno mini pakiranje boš imela za cca. 2-3 nanose. Vzorčke najdeš tukaj - klik.

Moja izkušnja z Lily Lolo mineralnim pudrom

Sama ga imam v odtenku Blondie (seveda) in odtenek mi popolnoma ustreza. Uporabljam ga že kar kakšna dva meseca in uf, skoraj sem pozabila omeniti - uporabljaš ga lahko samostojno, jaz pa ga včasih nanesem tudi kar čez drugo tekočo podlago, ker, zakaj pa ne? Pride tudi zelo lep efekt, sploh čez tekoče podlage, ki jih ne maram. Všeč mi je, ker so sestavine 100% naravne in ker dejansko vem, kaj dajem na kožo. Pri ostalih "komercialnih" pudrih tega na žalost ne vem, ker se mi niti ne da preverjati vseh 200 sestavin, Lily Lolo jih ima le pet. Embalaža je super kjut, jo sploh še nisem vrgla stran, ker sem hoarder lepih stvari. Puder se skriva v enostavni embalaži z neko vrtljivo stvarjo, ki zakrije luknjice iz katerih puder pride, torej se ti ne bo stresal povsod naokrog. Najbolj enostavno ga boš nanesla, če boš uporabila njegov pokrovček ter prah nežno stresla na pokrovček in nadaljevala z nanosom na čopič. Sploh ne mislim govoriti kakšne probleme sem imela ko sem stresala puder direktno na čopič in mi je vse letelo naokrog - včasih se res vidi da sem blond ;) 

Kot sem že omenila je prekrivnost z vsakim slojem večja. Vzemi si sekundo in si poglej zadnjo fotografijo te objave, kjer je prikazan swatch na moji roki. Minimalno količino pudra sem stresla na roko ter pomazala s prstom - tako da si lahko približno predstavljaš kako zelo prekriven je.

V primeru da puder na tebi izpade oranžno pomeni, da si moraš zagotoviti en odtenek svetlejšega. Skratka, to je še en izmed produktov, za katere lahko brez problema napišem - you need it. 




Vse Lily Lolo izdelke lahko najdeš tukaj - http://www.lilylolo.si/.

Lupčke srčke,
Nina

1 komentar