Zagotavlja Blogger.

ARMANI: Si Intense


Skoraj težko verjamem, ampak je res! Parfumček imam že od novembra, pa očitno res še nisem imela časa, da bi vam ga pokazala. No, ni bilo to, ampak sem res hotela napisati vse o njem in posneti proper slike, ker je čudovit in oh in sploh in.. res ga šparam. Pri meni se velikokrat dogaja to, da ko so mi določeni izdelki noro všeč, se jih poskušam čim manj dotikati, ravno zaradi tega, da jih ne bi zmanjkalo in to je prvi korak do tega, da postaneš makeup hoarder - če se katera najde v tem opisu .. prenehajte s takim početjem.



O njegovem bratcu Armani SI Rose Signature sem že pisala in če objave slučajno še nisi prebrala, jo lahko prebereš tukaj.  Parfum je bil lansiran leta 2014 za močne ter strastne ženske s karakterjem, ki se ne bojijo ničesar ter upajo stopiti čez črto. Se najdeš v tem opisu? Intense je veliko močnejši ter "globji" kakor originalna verzija, kar mi je sploh všeč. Njegov močan vonj se lahko primerja z D&G - The One. Ne po vonju ampak po globini vonja.

Zgornje note: Črni ribez, mandarina, bergamotka, frezija
Srednje note: Vrtnica, neroli, pelin, osmantus
Spodnje note: Ambroxan, pačuli, lesne note, vanilija


Že po vseh treh notah sodeč lahko vidiš, da je parfum sladek, pa vseeno malce temačen. Ta sladkost se izrazi po nekaj urah nošenja. Vonj ni vsiljiv za ljudi okrog tebe, priplava v nežnih valovih in marsikdo te bo povprašal kateri parfum nosiš (mislim, da to napišem čisto v vsaki objavi o parfumih ampak ne morem kaj, imam res same epic parfume). Pri meni obstojnost drži skozi cel dan, na oblačilih se voha še kakšen dan dlje. Obstojnost je sicer res odvisna od samega tipa kože - nekaterim ga koža dobesedno posrka vase, jaz imam to srečo, da ga res voham cel dan. Kot zanimivost naj povem, da si ga velikokrat nanesem v oblačku - to pomeni da se našpricam malce bolj od daleč in stopim v ta oblaček parfuma, tako da se nežno prime tudi mojih las, kar le še poveča obstojnost. Cene se gibajo okrog 100,00 eur na 100 ml, kar je mogoče malce veliko, vendar parfum definitivno ni za vsak dan. Je za posebne priložnosti, za takrat ko si hočeš le polepšati dan, ko se počutiš samozavestno in ready to rock the world!






Poljubčki,
Nina


Ni komentarjev