Zagotavlja Blogger.

Brinova lepotica



Brinova lepotica je krema oz. lepotilni koncentrirani balzam, ki sem ga uporabljala tam nekje od decembra, pa vse do sedaj, ko mi ga je skoraj zmanjkalo. In ja, vem, že zelo zelo zamujam z objavo, ker sem si svoje mnenje ustvarila že tam nekje po 14-dnevih vsakodnevne uporabe. Kot ste verjetno že zasledile, velikokrat govorim o moji težavni koži, ki sama po sebi sicer sploh ni več tako težavna - zdravim si tiste stare brazgotinice in pa stare težave, ki so prišle zatem, ko sem prenehala z uporabo kontracepcijskih tabletk. Vkolikor kreme vsebujejo alkohol ali kakšno podobno sestavino, seveda takoj spet "fašem" razne izbruhe mozoljev - koža vedno sama pove ali ji določen izdelek ustreza ali ne, tako da Vam priporočam - vedno poslušajte sebe in svojo kožo. Če določena sestavina ne ustreza tvoji najboljši prijateljici oz. blogerki, to še ne pomeni, da ne bo ustrezala tebi - in obratno


O Brinovi lepotici

Če povzamem kar celoten opis tega balzama, Vam lahko sporočim sledeče: primerno za težave z mastno kožo, aknah, ekcemih, dermatitisu, razširjenih porah, psiorazi ter drugih kožnih vnetjih, primerno tudi za najbolj občutljivo in zahtevno kožo.

Brin je že na splošno znan po svojih aromatičnih lastnostih, tudi sam balzam nenormalno lepo diši in ima izredno močan vonj. Meni je bil zvečer pred spanjem prava mala sprostitev in prav zvečer, je bil meni osebno najbolj primeren čas za uporabo. Zvečer potrebuješ nekaj sproščujočega, nekaj hranilnega, nekaj kar bo koža počasi vpijala skozi noč, ko se že sama po sebi obnavlja in zdravi. Zjutraj sem jo nanašala v manjših količinah, toliko da mi je malce zaprla razširjene pore ter pripravila kožo na ličila. Vedno sem počakala, toliko da se je nekje polovično vpila v kožo in nato kar čez kremo nanesla tekoči puder in dejansko lahko dosežeš tisti glowy efekt. Paziti moraš le, da puder dobro zafiksiraš, ker na takšen način lahko hitro oksidira in izpade cakey. Moja koža je bila po uporabi zjutraj vedno dobro navlažena in če ti povem čisto iskreno - enega mozoljčka nisem dobila od tega balzama. Tisti PMS mozoljčki ne štejejo ;)

Brazgotinice ter izpuščaji 

Kot sem omenila že v uvodu, moja borba sicer še ni končana, je pa bolje za 30%. In ko govorim o 30% - meni je to ogromno, ker tudi nisem pričakovala, da se mi bodo vse brazgotinice izbrisale v roku enega tedna. Danes že upam stopiti iz hiše brez ličil oz. brez pudra, štiri mesece nazaj mi je bila to nočna mora. Razumem, da koža potrebuje nekaj časa, da se popolnoma obnovi, da se težavice, ki si jih pridelovala kar nekaj časa popolnoma odstranijo. Vmes sem uporabljala tudi Collistarjevo glikolno kislino (ki sem jo potem razbila, ter objokovala še kar nekaj časa), potem pa sem k sreči dobila v roke Vichy-jevo glikolno. V zadnjem tednu sem balzam nanašala tudi na manjši ekscem, ki se mi je pojavil na desni strani pod ramo (hvala lepa modrčku) in ga na ta način uspešno odstranila. Skratka, sama sem z balzamom zadovoljna. Verjetno je na mojo kožo blagodejno vplivala celotna nega, ki jo uporabljam in če pogledam sebe pred tremi leti sem SREČNA, da sem prišla do tu. Pred tremi leti niti kreme za obraz nisem uporabljala, pa me poglej sedaj - serumi, dnevne kreme, nočne kreme, toniki, ha?

Sestavine

Camellia Oleifera Seed oil, Butyrospermun Parkii Butter, Theobroma cacao Seed Butter, Rubus Idaeus Seed Oil, Carthamus Tinctoius Oil, Adansonia Digitata Oil, Juniper Berry Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Commphora Myrrha Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Boswellia Carteri Oil, Pelargonium Graveolens oil, Vanilla Planifolia Total Essential oil, Helichrysum Italicum Oil.
Balzam vsebuje tudi karitejevo maslo, ki ga jaz uporabljam, ko je koža res noro izsušena in potrebuje dodatno vlago (uporabljam 100%, znamke BIO Karite) in mi ne pozvroča mozoljčkov ; kakavovo maslo, ki neguje suho in utrujeno kožo in pa še 11 dragocenih olj, ki so pravi mali čudeži za kožo, sploh, ko jih uporabljaš skupaj.


Embalaža

Ponavadi o embalaži niti ne naredim svojega odstavka, ampak - embalaža? Tako minimalistična in ljubka. Poleg tega, pa izdelek prejmeš zapakirano v večji črni škatlici, ki je pri meni že zasedla mesto na polički pri postelji, kjer hranim ostale izdelke za nego obraza. Vedno sem oboževala črno-bele kombinacije, zato mi je Brinova lepotica še toliko bolj všeč!

Kje jo dobiš?

Dobiš jo tukaj. Vsi izdelki so slovenski, naravni, ročno delani in pa narejeni z ljubeznijo. Če bo katerikoli izmed vas Brinova lepotica pomagala vsaj pol toliko kot meni, bom prav vesela. V primeru, da si boš balzam privoščila, pa bom tudi izredno vesela tvoje povratne informacije, čudovita Petra, ki izdeluje kozmetiko MyBrin, pa verjamem da še bolj! <3

In pa .. presenečenje, o katerem sem govorila na Facebooku. Ker vem da je cena malce zasoljena in ker smo povečini tu broke študentke (:P) sem Petri zatežila za promokodo. In dejansko se mi je uspelo zmenit za 30% popusta! S kodo Ninnieboo - na celoten nakup! Kodo lahko uporabiš od jutri, 18. aprila dalje. You are more than welcome :* 

Vsak dan posebej pa se tudi zahvalim vesolju, da sem obkrožena s tako čudovitimi ljudmi in še danes komaj verjamem, kam vse te pripelje en tak mali blog, ki sploh ni več tako majhen!







Poljubčki,
Nina

2 komentarja

  1. Ful je lepa embalaža, čisto nekaj posebnega <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Iz izkušenj, najboljša krema <3 koža kar reče hvala

    OdgovoriIzbriši