Zagotavlja Blogger.

REVIEW #3: Hello autumn!

Živjo lepotičke!
Prejšnji teden sem malo shoppingirala, ter kupila par jesenskih lakcev.
Od leve proti desni: 113 Do you speak love ; 06 Party in a bottle ; 02 Meet my pumpkin ; 02 Baby, you're a firework ; 03 Charlie seen green


Dva izmed zgornjih lakcev imata thermo effect. Kaj to pomeni? Barva laka naj bi se spreminjala odvisno od temperature tvojih rok, kakor barva jesenskih listov, he. Pa se res spreminja? Roke sm držala pod mrzlo in toplo vodo in učinek je bil naslednji:

02 Meet my pumpkin


Že takoj ko sem ga kupila, sem imela pomisleke, ker mi take barve res ne odgovarjajo. Prekrivnost laka je dokaj slaba, potrebuješ vsaj 3 premaze. Tekstura laka pa je nepričakovano oljnata, kar še vseeno ne popravi mazljivosti. Malce sem razočarana, navdušuje me samo spreminjanje barv, kar je pa tudi vse.


03 Charlie seen green



Tudi pri tem laku sem imela pomisleke, pa mi je bolj všeč kot Meet my pumpkin. Lepo se preliva iz zelene v rumeno. Prav tako so potrebni vsaj trije premazi.

02 Baby, you're a firework


I adooooreee sparkles! Nad Essence effect nail polish laki sem totalno navdušena. Posušijo se nenormalno hitro, premaza sta potrebna maksimalno dva, in lahko jih kombiniraš kakorkoli hočeš. Za to manikuro sem uporabila poleg 02 Baby, you're a firework, še 01 Mauve like a rockstar ki ma efekt lateksa (na kazalcu in mezincu). Na prstancu je samo 02 Baby, you're a firework, na sredincu pa je le nadlak čez 01 Mauve like a rockstar. V obeh primerih je zelo princeskasto ♡.

06 Party in a bottle


Še en iz effect nail polish serije. Tudi nad tem sem navdušena, ker je vse tako simpl. Zadostujeta dva premaza, prav tako ga lahko uporabimo kakor nadlak. 

113 Do you speak love

Za moje pojme najbolj jesenski lak. Barve se prelivajo od vinsko rdeče do krvavo rdeče. Je must have za vse letne čase, saj deluje najbolj "classy" in sofisticirano. Prekrivnost in mazljivost je 10+, na sliki imam le en premaz, ki že zadostuje in ustvarja videz geliranih nohtov, saj ima močan sijaj.


Kisses, 
Ninnie





1 komentar