Zagotavlja Blogger.

My favourite bag + what's in my bag

Živjo lepotičke!

Verjetno nisem edina ki obožuje torbice. Nedavno nazaj sem odkrila Modno Punco in kar nekaj časa preživela na njenem facebook profilu, he. Scrollaš in scrollaš, in vidiš prečudovite torbice, ure, čevlje in sploh ne veš za kaj bi se odločil. Cene so dosegljive tudi nam, navadnim smrtnikom, ki imamo omejen budget, kvaliteta pa na vrhuncu!


(vir: Modna Punca)

Po tehtnem premisleku sem se odločila za naslednjo lepotičko..





Črna lakasta torbica, ki s svojo prelepo barvo pristoji skoraj k vsakemu outfitu. Torbica je bila v akciji, za njo sem odštela !!20eur!!, neverjetno kajne? Poleg vsega pa je tudi neverjetno prostorna, zato je primerna tudi za v šolo, saj je dovolj velika za A4 zvezke ter za akto.

Vas zanima tudi kaj se skriva v moji torbici? V njej imam rada čim manj stvari, saj se preveč hitro začnejo nabirati in se kaj kmalu spremeni v potovalko :)


Zaenkrat imam v njej le denarnico (hja, zelo veliko denarnico!), koledarček za vse moje obveznosti, sončna očala, najnovejšega Cosmota, balzam za ustnice ter pilico za nohte (life saver). Vse to mi zavzame le polovico torbice, torej si lahko predstavljate kaj vse bi lahko še dala noter :P


Zdaj pa le hitro na profil Modne Punce in si izberi svojo, nova torbica že čaka nate!


Kisses, 
Ninnie

Ni komentarjev