Zagotavlja Blogger.

REVIEW: Krema Avene TriAcneal

Pozdravljene lepotičke!

Ne spomnim se točno kako sem prišla do te kreme, vendar vem da sem dobila priporočilo od neke gospodične in res je mali čudež.

Kakor vidite na sliki, je barva rumenkasto zlata - zaradi retinaldehida. Krema je izjemno agresivna in čeprav  v uporabi piše da naj bi se krema nanašala na celoten obraz, tega ne priporočam. Namenjena je mastni in problematični koži, proti aknam, vendar jo jaz uporabljam v čisto drug namen. Če se ti ustvari mozolj (sploh podkožni), naneseš samo in izključno nanj Avene TriAcneal in v parih urah bo izginil zaradi glikolne kisline. Tako da res pazljivo pri uporabi, saj je velika možnost če se namažeš po celotnem obrazu, da boš dobila izbruh mozoljev, pekoč občutek in pa rdečico.

Cena v lekarni je 13,72eur in če kremo uporabljaš res le za nanos na mozoljčke bo prej minil rok uporabe kot jo boš dejansko porabila.

Sestavine:

Water, Cetyl Alcohol, Cyclomethicone, Polysorbate 60, Glycouc Acid, Avene thermal spring water, Sd Alcohol 39-C (alcohol denat), Polymethyl methacrylate, Sodium Hydroxide, Cetearyl Alcohol Arginine HCL BHT, Ceteareth-33, Dimethiconol, Parfum, Potassium sorbate, Red 33, Retinal Undecyl Rhamnoside.



Poljubčki,
Ninnieboo


1 komentar

  1. Uhh navadno ko imam mozolje so ti podkožni.. Tak da bi mi kaj takega res prav prišlo :) Ampak sem v enem času, spokupila tolko teh kremic, da se zdaj težko prepričam da bi še kako vzela (ker se mi zdi da mi itak ne pomagajo tak hitro kot bi jaz hotela da mi) :)

    OdgovoriIzbriši