Zagotavlja Blogger.

SUNDANCE krema za samoporjavitev oz. kako sem pridobila enoten ten polti

Živjo lepotičke!

Prihaja poletje - to zame pomeni veliko manj pudranja, kar pa zna biti problem. Spopadala sem se z neenakomernim tenom kože po obrazu, rdečico, raznoraznimi madeži, ki mislim da so nastali prav zaradi prekomernega pudranja. Koža je izgubila tisto naravno barvo, in ko sem odstranila makeup sem bila zelo bleda, čisto brez življenja. 

Dopovedovala sem si, da verjetno to pač tako je in da mi očitno ni pomoči. Prejšnje poletje pa sem si kupila kremo za samoporjavitev in jo do zdaj sploh nisem uporabila, ker sem se bala rjavih lis in madežev. 

NAVODILA
Za enakomerno porjavelost brez lis. 24-urna vlažilna nega. Kremo zlahka razmažete po koži in si v nekaj urah pričarate enakomerno porjavelost kože. Krema kožo vlaži, zato je mehka in voljna, vitamin E pa jo ščiti pred predčasnim staranjem kože. 
Pred uporabo kreme priporočamo piling kože, saj bo končni rezultat boljši. Enakomerno nanesti na očiščeno kožo. Izpustite rob lasišča in pustite da se krema vpije. Prepečite stik z očmi. Postopek porjavitve po zaključen v 2-6 urah (odvisno od tipa kože).

IZREDNO pazim, kaj dajem na svoj obraz, ker se mi takoj naslednji dan pokažejo na obrazu razne nepravilnosti, sploh če krema vsebuje alkohol. V tej kremi je alkohol šele na šestem mestu, kar meni ni predstavljalo problemov. Po vsakodnevni uporabi se mi ni naredil noben mozolj, tudi koža je izredno mehka, kakor je zapisano v navodilih. Jaz imam občutek kakor da jo vsrka noter, je zelo nežna kremica in neagresivna.

Vonj je sicer meni osebno malo čuden, barva pa je prozorno-bela. Hitro se vpije, uporabljala pa sem jo tudi kot kremo pred nanosom pudra. Trenutno jo uporabljam teden dni in so že vidni rezultati! Nisem oranžna, rjava, flekasta ampak sem dobila nazaj svojo naravno barvo kakor jo imam naprimer po vratu. Tudi ko si odstranim makeup, ni nobene rdečice - najbolj pa se pozna zjutraj ko se zbudim, ker je koža spočita in čisto normalne barve.

Verjetno obstajajo raznorazne kreme proti rdečici, za izenačevanje tena, vendar meni ta sigurno učinkuje in sem si odločila to deliti z vami.

Cena: okrog 3eure v vsakem DM-u




Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev