Zagotavlja Blogger.

KARMA SE7EN: Nakit za telo


Pozdravljene lepotičke!

Že nekaj časa nazaj mi je v review Karma Se7en poslala kar nekaj nakita oziroma natančneje piercingov, za po celem telesu. Sama jih obožujem, trenutno jih imam v jeziku, pod jezikom ter v popku. Piercinge sem iz Velike Britanije prejela v slabem tednu dni in prva stvar ki me je presenetila so bile lepe škatlice. Vsak uhanček je lično zapakiran v svojo škatlico, v kateri se s

kriva še ena plastična akrilna škatlica, kjer je uhan pripet. Torej opcija, da bi se izgubili, kam padli, se premetavali po paketu sploh ne obstaja. Pričakovala sem namreč običajen paket s papirjem z mehurčki in to je to. Velik plus za embalažo.



Za v popek sem prejela tega - cene se gibljejo okrog 10 eurov, kar je malce več kot na kakšnih kitajskih straneh, kjer sem zapazila zelo podobne piercinge.  Na spletni strani imajo tudi zlate ter take, s Swarovski elementi, kateri te pridejo okrog 20-25eurov. Tega sem nosila le parkrat, ker so mi viseči uhančki pretežki in glede na to da imam piercing že približno 6 let, se mi je luknjica malce povečala in se bojim da se ne bi pretrgala. Mi je pa všeč ker je roza (hvala, moja fave colour) in šajni.





Na levi sta dva faux septum uhančka. Kaj to pomeni? Da ne potrebuješ dejanske luknje, ne potrebuješ nobene bolečine in strahu da se ti bo kaj vnelo - enostavno ga le zatakneš v nos. Jaz jih ooooboooožuuujem, ampak sem prejela veliko negativnih kritik - če sem kravica, če me tako navežejo doma za radiator, če sem pobesneli bikec, če sem arafat (?), skratka, bilo je zabavno. Ne ozirajte se na to kar vam govorijo ;) Cene so tam od 5-10 eurov in meni osebno so prelepi, sploh nebarvasti. Najdeš jih TUKAJ.

Na desni pa je še en uhanček za v popek. Je zelo minimalističen in takega še nikoli nisem kupila in mi je malo popestril izbor uhančkov za v popek. Trenutno ga najraje nosim.



In pa zadnja dva uhančka za v jezik. Metuljček in srček, pač kliše, ki ga ima ponavadi vsako dekle. Na žalost imam točen tak srček v isti barvi že doma, kupila pa sem ga v C&A po približno isti ceni. Vsi uhani so iz kirurškega jekla in so točno taki kakor jih lahko dobiš po Sloveniji po naših prodajalnah. Opazila nisem nobene razlike, niso čisto nič bolj ali manj kvalitetni. Plus pa je seveda večja izbira, ter to da jih prejmeš na dom. Imajo tudi nekaj zelo privlačnega za nas kupke - kupiš dva, dobiš enega zastonj. Kupiš štiri, dobiš dva zastonj.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev