Zagotavlja Blogger.

REVIEW: Kawaii Box September 2015


Pozdravljene lepotičke. Nadvse vesela sem bila, ko sem v review dobila septembrski Kawaii box (katerega bo lahko osvojila tudi ena izmed vas, ki to berete ^_^). Kawaii je v japonski kulturi sinonim za srčkanost, prisrčnost, zato tudi Kawaii box vsebuje same kjut izdelke, nad katerimi se navdušujejo mladi, pa tudi malce starejši!


Po mojih ugotovitvah je bila najprej postavljena spletna trgovinica BLIPPO, kjer si vse te oh in sploh kjut igračke lahko kupiš, potem pa so prišli z idejo samega Kawaii box-a. Glede na to kako popularni so te seti oziroma boxi postali, mi je izredno všeč, da obstajajo tudi malce bolj drugačni, kot je naprimer ta. V Blippo trgovinici imaš tudi popust, če ob koncu nakupa vpišeš besedo: kawaiilove. 10% popust na čisto vse izdelke.

Ob vsakem predstavljenem izdelku sem vam dopisala tudi ceno ter kje ga lahko kupiš posamezno - tako da lahko dobite vpogled v to koliko stanejo izdelki, glede na ceno boxa, ki je 18,90 $. Kawaii Box si lahko naročiš TUKAJ: KLIK.


DIY Bracelet Kit oziroma DIY set za izdelavo zapestnic. Mene je takoj spomnilo na otroštvo, ker sem imela podoben set in sem pridno izdelovala razne zapestnice ter ogrlice. Všeč mi je ker sestoji večinoma iz pastelnih barv, katere bom dejansko uporabila ter sestavila zapestnice. Oziroma imam neko fiksno idejo v glavi da bi iz ravno prav velikega trakca naredila oprijeto verižico.
Cena je 4,33 eura z brezplačno poštnino: KLIK.


Kawaii Foods Sticker Set, ki ga sicer dobiš za ceno 2,12 eura: KLIK bo meni prišel prav iz enega razloga - ker sem si tako ali tako hotela naročiti nalepke za moj planner. Drugače pa niti ne vem kaj bi naredila z njimi. So pa kjut!


Alpaca Pouch je moj najljubši izdelek v tem boxu. Ker je praktičen, ker sem malce obsedena s pisarniškim materialom in raznoraznimi torbicami, beležkami, puščicami. Nevem še čisto točno kako jo uporabiti, mislim pa, da bo primerna za kozmetično torbico ali pa kot beležko za na faks. Soooooooooo cute ^_^ Cena je sicer 4,06 eura, naročiš pa jo lahko tukaj - klik.


Kabaya Fish Gummies ter Caplico Mini Ice Cream Candy - tukaj, bi se najprej rada opravičila, ker sem zelo slabo opravila mojo blogersko dolžnost, namreč preden sem uspela vse skupaj poslikat, sem ponesreči že vse pojedla, my bad. Kabaya bonbončke prejmeš v treh velikostih, ki ti ponazorijo rast ribe, pač zanimiva stvar, sploh če to ugotoviš že ko vse poješ. Caplico Ajskrim je prišel do mene na žalost ves razsut, tako da lahko opravičim svoje dejanje s tem, da itak ne bi bil za na sliko :P okus je neka mešanica med napolitankami ter Kinder Buenom. Bi prosila še za kakšnega sigurno! Gumijasti bonbončki bi te stali 3,80 eura klik , mini sladoledek pa lahko dobiš le v škatli z desetimi kosi in stane 7,94 eura klik.



Cute animal gretting card (1,15 eura: klik) & Neck stretching bunny pen (1,59 eura: klik)


Fragrance Beans in Kawaii Toast Squischy Charm sta meni dve izmed najbolj nepraktičnih ter brezveznih stvari v boxu. Za Fragrance Beans sem najprej celo mislila da je kaj za v usta in k sreči, da nisem pojedla še tega, sem ugotovila da je to mini dišava za prostor. Vonj ima nekako po sladkih jabolkih, te mali fižolčki pa so zelo lepljivi, sploh če pridejo na kakšno bolj "kosmato" površino, kot je naprimer moja prevleka za blazino in meh. Ni mi všeč. Obesek pa me zelo spominja na tak mehak, spolzek stiropor - kateri me neverjetno skomina. Pa še zelene barve je oboje, tudi zelene barve ne maram. Mogoče bi bilo kateri od vas všeč, meni vglavnem ni - dobiš ju lahko tukaj: klik (1,41eura) in klik (1,59 eura). Ko sem raziskovala njihovo spletno stran sem našla toliko prelepih roza obeskov v obliki donutov, v obliki biločesa in glede na to, da bi tudi ta toast lahko poslali v roza barvi, sem malce žalostna. Ker mi zelena barva ni kjut.


Moomin Mini Pouch je zelo zelo popravil vtis in počutje (glede na zeleno razočaranje zgoraj), namreč, sem velika oboževalka Muminov že od nekdaj. To so mi take prisrčne male živalice, da če bi zares obstajale, bi sigurno imela enega ali dva pri sebi ;) To mini drobižnico sem si navezala kar na denarnico. Kupiš jo lahko tukaj: klik za 2,82 eura.


In pa nazadnje Cute Egg Mini Plush za 1,68: klik. Obesek za na torbico, ki te naredi čisto kawaii. Meni osebno bi bolj odgovarjal kakšen obesek v roza barvi, ampak naj jim bo. Je kawaii :)

a Rafflecopter giveaway Poljubčki,
Ninnieboo



Ni komentarjev