Zagotavlja Blogger.

DIANA: Kako sem izgubila 10 kg, brez odrekanja hrani





18.12.2013 sem rodila sina in med nosečnostjo sem pridobila 15 kg. Do moje teže pred nosečnostjo mi je ostalo še 10 kg in takrat sem se odločila, da to enostavno mora dol, ker se v svoji koži nisem počutila dobro.



Začela sem teči, najprej po 2 km in postopoma dvigovala razdaljo. Začela sem hoditi v hribe, velikokrat s sinčkom na hrbtu, kolikor je dopuščal čas. Delala sem vaje za moč - plank, vaje za trebušne mišice ter počepe. Včasih mi je bilo res grozno naporno.

Pri hrani pa nisem delala nekih velik sprememb ker se enostavno nisem hotela odreči dobrim jedem in stvarem ki jih imam rada - le malce sem jih omejila, jedla pa vseeno vse. Sem si rekla da se hrani raje ne odrekam in se počutim dobro, kakor pa da imam vedno v sebi neko željo po hrani, ki je "ne smem jesti". Moč misli. Pripravljena sem bila teči 15-20 km, le da sem lahko jedla vse kar mi je pasalo. In tako sem v enem letu in pol prešla iz 80 na 70 kg. Vmes sem se sicer zaposlila ter s tekom prenehala za 6 mesecev, vendar spet ponovno začela. V teh desetih kilogramov je bilo resnično pomembno, da se je teža obdržala, da ni bilo nenadnega hujšanja ter odrekanja. Pri hrani morate ravnati zmerno in gre.

Ni komentarjev