Zagotavlja Blogger.

KOZMETIKA MEZE: Trd šampon za ohranitev las in lasišča brez prhljaja


Hej lepotičke. Se tudi ve spopadate s prhljajem? Jaz sem ga pri sebi na žalost opazila in ker ne vrjamem več v tekoče šampone iz drogerij (razen Lidlovega ter Kevin.Murphy, kateri je nažalost predrag za mojo denarnico) sem si tokrat omislila trdi šampon. Iz razloga,  ker je nastal izpod slovenskih rok, ker ima naravne sestavine ter ker je zaradi svoje nežnosti primeren tudi za otroke.




Res je zelo nežen, vonj pa ima božanski.  Verjetno vas zanima kako se ga uporablja, enostavno zmočite lase ter s šamponom podrgnete po njih. Osupljivo mi je bilo kako zelo se peni, glede na to da sem mislila da se sploh ne bo. Baje, da naj bi bil šampon za 20 pranj las. Bomo videli koliko pranj bo preživel pri meni. Po prvi uporabi prhljaja ni več, ha. Top! Cena je 9.99 eur, naročiš ga lahko na www.kozmetikameze.si :)

Sestavine so sledeče: INCI: SODIUM COCO-SULFATE, SIMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, PANTHENOL, AQUA, HYDROLYZED RICE PROTEIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, ANIBA
ROSAEDORA WOOD OIL.



Še bolj pa so mi ob naročilu padli v oči srčki. So iste sestave kakor zgornji šampon le da so takoooo zelooo kjut in popolni za razna darilca. Naj omenim, da, ko mi je poštar dostavil paket - dišalo je ven. Iz paketa. To res še nisem doživela! To valentinovo obdarujem prijateljice s temi srčki. Zdi se mi tako prikupna ideja!
Med drugim so trenutno tudi znižani za 38% - check it out - www.kozmetikameze.si

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev