Zagotavlja Blogger.

SHOPPING TRIP: Palmanova Village


Kot obljubljeno sem vam uspela napisati malce napotkov in mojo shopping izkušnjo v Palmanovi. Meni je bil celoten trip všeč, najbolj sicer zaradi Kikota! Pričakovala sem mogoče malce več kozmetike in malo nižje cene oblačil.


Kako do Palmanove?



Pot se mi je nenormalno vlekla, čeprav se iz Portoroža voziš le kakšno uro in dvajset minut. Ko si že čisto pri koncu, ko misliš da nikoli ne boš prispel, pa se na desni strani prikaže Palmanova Village. Ne pozabi 2,50 eur za cestnino. Palmanova Village je dejansko manjše nakupovalno mestece in ne shopping center, kot sem si ga zamislila v glavi.

Nike in Puma nič cenejša?


Prva stvar, ki jo zagledaš ko stopiš v mestece je seveda Kiko, Nike in Puma. Takoj sem se zapodila v Kiko. Zelo lično urejena trgovinica, cene so značilne za outlet - torej lakci po 1,90 eur in podobno. Nekatere cene so identične normalnim, imaš pa veliko znižanih artiklov. Po sredini trgovinice imaš manjše boxe, kjer si lahko nabereš 5 stvari za 10 eur. V boxih so laki, šminke, senčila, VSE! Po eni strani trgovine se razteza veliko ogledalo, kjer si brez problema lahko popraviš svoj make-up ali pa se kar v celoti naličiš.

Zaradi vse Kiko evforije sem seveda zgrešila Nike in Pumo, tako da sem jih obiskala čisto na koncu. Kaj naj rečem, nič kaj posebnega. Podobne cene kot pri nas, ni pretiranih znižanj. Mogoče če bi se res zapičila v določen produkt, da bi ga našla - drugače pa mi ni nič padlo v oči. Verjetno je tudi odvisno kdaj prideš tja, v kateri sezoni in koliko imajo še starih modelov.



Freddy kavbojke ti NE naredijo riti. Zakaj?


Od trgovin z oblačili se ti najbolj splača kupovati Calvin Klein - spodnje perilo po 10 eur, jaknice po 30 eur, kavbojke po 25 eur. Tommy Hilfiger - denarnice po 30 eur, majčke s kratkimi rokavi 5 eur, rutke 20 eur, nogavičke 3 eure. No, v teh dveh sem jaz pustila večino denarja. Drugače imaš še polno drugih trgovin, recimo, GAP, Desigual, IceBerg, Guess, Freddy (hlače po 40 eur) itd. Tu bi napisala opombo, da so me Freddy hlače razočarale na celi črti. Če se odločaš za nakup Freddy hlač, jih prosim ne kupuj po spletu, ampak jih moraš nujno prej obleči nase, da vidiš kako ti sploh stojijo. Ne, to niso čudežne hlače. Če nimaš riti, je pač nimaš in hlače ti jo definitivno ne bodo naredile.





Meni osebno najboljša trgovina za napast učke je bila Moschino. Nevem, ampak res mi je bilo dobro držati v rokah majčke, ki so bile znižane iz 300 eur na 100 eur (neslana šala). No, našla sem celo denarnico in mini clutch torbico, ki je bila borih 50 eur, tako da ja, tudi v Moschinu se da najti kakšen bargain, če temu sploh lahko tako rečeš.


Skratka, meni je bilo všeč. Že v osnovi nisem šla tja zaradi pretiranega zapravljanja, ampak bolj zaradi firbca in za krajšanje vikenda in ker še nikoli nisem bila. Vaše izkušnje ter komentarje pa mi zlahka pustite spodaj.

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Cestnini se lahko izognes in zavijes za Villese (Ikea) in prides po stari cesti do outleta. Casovno pride isto. Lp.

    OdgovoriIzbriši