Zagotavlja Blogger.

WET N WILD: A Short Affair & Noveau Pink



Hej lepotičke! Tokrat imam sem za vas pripravila swatche najnovejših Wet N Wild šmink. Spomnim se še, ko je bila ta znamka že kar nekaj let nazaj v Nami v Škofji Loki in sem si kupila njihov balzam za ustnice v podobi diamanta. To je bilo tudi prvič in zadnjič ko sem slišala za njih v fizičnih trgovinah.



Posebnost teh šmink je sigurno v tem, da so izjemno vlažilne. Vsebujejo vitamine A in E, aloe vero ter olje makadamije. Tokrat sem imela možnost preizkusiti dve šminki - prepričana pa sem, da izmed dvanajstih odtenkov, sigurno najdeš pravega zase. Za ceno 1,99 eur mislim, da bodo marsikateri prišle prav! Celotno ponudbo si lahko ogledaš tu.


A Short Affair (klik)

A Short Affair mi je iskreno še bolj padla v oči kakor Noveau Pink, ker sem bila prepričana da bo odličen nude odtenek. Pigmentacija pa je na žalost malce slabša, kakor sem pričakovala. Vseeno pa mi take vrste šmink pridejo prav za tiste trenutke, ko bi imela na sebi šminko, vendar ne preveč vpadljivo! Vlažilna pa je res 100%, kakor obljubljajo, še bolje, kot marsikateri balzam za ustnice ;)!

Nouveau Pink (klik)

Če iščeš dobro pigmentirano, kremno ter vlažilno šminko ti bo Noveau Pink sigurno všeč. Včeraj sem že dobila komentar, da izgledam kot barbika, kar si štejem v plus. Popolni Barbie odtenek! Za 1,99 eur je MUST HAVE.



*PR izdelka

 Poljubčki,
Ninnieboo


Ni komentarjev