Zagotavlja Blogger.

Top 5 spomladanskih parfumov


Pozdravljene lepotičke! Že kar nekaj časa sem imela v načrtu objavo s spomladanskimi parfumi in končno mi jo je uspelo dokončati. Prišla je pomlad, ptički žvrgolijo, sonce sije, rože cvetijo. Nikoli ne odidem od doma brez parfuma. So moja strast - rada preizkušam različne parfume, nora pa sem na močnejše in sladke vonje.

Giorgio Armani - Si Rose Signature


O Armanijevi novosti - parfumu Si v preobleki Rose Signature sem že pisala na Facebooku. Vonj bi opisali kakor vonj vrtnice, ovit v svilnato tančico - tudi sama steklenička nakazuje na to. Vsako namreč krasi ročno izvezen in unikaten obi.  Cena se giblje okrog 85,00 eur za 50 ml in sigurno je en izmed prvih na moji wish listi. Btw, parfum je limited edition, tako da, hitro v akcijo! Kupiš ga lahko v Mullerju oz. v vseh bolje založenih drogerijah.

Dior - Miss Dior Blooming Bouquet 


Mislim, da si vsako dekle zasluži imeti na svoji polički parfumov, enega, znamke Dior. Ženstvene stekleničke z dodatkom prestiža so res pika na i. Blooming Bouquet predstavlja nežno eleganco in je nežno - cvetlični parfum, z glavno noto vrtnice. Na Salmi je trenutno 100ml steklenička MOČNO znižana, cena je padla celo pod ceno 50ml. Temu bi lahko že rekli bargain alert! 


Chloe by Chloe

Chloe poznamo ne samo po parfumih, ampak tudi po modnem svetu. Po mnogih letih razvijanja novih kolekcij, se je leta 2001, kreativna direktorica Stella McCartney odločila popeljati blagovno znamko Chloe tudi v svet parfumov. Znani so kakor nežni, ženstveni parfumi in tudi večna klasika Chloe by Chloe enostavno mora stati na tvoji polički parfumov. Trenutno je 30ml parfumček močno znižan, zato premisli o tem.. ;)

Dior - J'Adore

Še vedno se spomnim dneva, ko je mati za rojstni dan prejela Diorjev parfum. Seveda sem si takoj prisvojila vrečko (no, pa parfum tudi prav kmalu). Je zelo nežen, skoraj neopazen! Ampak še vedno dovolj močan, da prejmeš mnogo pohval. Ravno pravšnji za letošnjo pomlad. Diorjevi parfumi so znani, kakor eni izmed najbolj obstojnih. Okrogla steklenička z zlatim pokrovčkom, pa doda piko na i minimalističnemu dizajnu. Prav tako, znižan!




 Flora by Gucci - Gorgeous Gardenia

In pa še zadnji izmed mojih top 5. Že samo ime parfuma, nam pove, da je popolnoma spomladanski. Cvetlični vonj, ki nas ovije v pravi šopek rož. Imela sem tudi losjon za telo, prav tako božanskega vonja. Le škoda, da je vse tako drago </3. 

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar