Zagotavlja Blogger.

NELIPOT deodorant


Hej bejbe. Mesec nazaj sem naletela na Nelipot deodorantne kremice. Zdele so se mi super kjut in primerne zame, saj imam ponavadi velik problem najti deodorant ki bi mi ustrezal. Velik plus je bil seveda to, da so  naravne in izdelane izpod slovenskih rok. 

Izbrala sem si verzijo BASIC, ki zaradi kokosovega olja res prijetno diši po kokosu. Velik plus je seveda to, da izdelek ne vsebuje aluminijevih spojin! V njihovi ponudbi najdeš še MAMICHKU, ki je primeren za nosečnice in mamice - izključno zaradi tega, ker ne vsebuje vonja. Torej, če ti vonj po kokosu oz. deodoranti z dišavo ne odgovarjajo, bo ta sigurno pravi zate. Če pa misliš, da bi ti bila BASIC in MAMICHKU prenežna, je tu tudi Nelipot SHAC, ki ima močnejši vonj ter je nasploh močnejši. 

Sama s potenjem nimam nekih večjih težav, vendar vseeno zahtevam kvaliteten deodorant, ki ga bom lahko nosila skozi cel dan. Povečini sicer uporabljam deodorante na "špric", iskreno, nisem še našla deodoranta na kroglico, ki bi mi ustrezal. Nelipot je ta test prestal - v kakšnih situacijah sem se znašla niti ni bilo pomembno. Pri športnih aktivnostih potenja ni zaviral (kar tudi nočemo, kajne?), kar se mi zdi čisto normalno, vonja po potu pa vseeno ni bilo.

Minus, ki bi ga mogoče izpostavila je sama embalaža (ki je btw res minimalistično-lepa) oz. pakiranje, ker boste tiste z daljšimi nohti imele manjši problem pri nanosu produkta. Sama res sovražim, če dobim produkt pod nohte. Ampak se tudi to da prežvečiti, ker je izdelek res dober in prijazen koži.

Kupiš ga lahko tukaj. Cena je mogoče res malce dražja, vendar upoštevaj to, da živimo v Sloveniji, da so prispevki pri odprtju S.P.-ja ogromni in da moramo vsi preživeti. Upoštevaj tudi to, da kupuješ kvaliteten, ročno delan in slovenski produkt in da podpreš slovenske ustvarjalce. 

Poljubčki,
Nina



Ni komentarjev