Zagotavlja Blogger.

theBALM: Bahama Mama Bronzer & Senčilo


Pozdravljene lepotičke! Najbrž vse poznate znamko theBalm, ki je nekaj časa prišla tudi na slovenski trg. Kozmetika ni testirana na živalih in ne vsebuje parabenov. Na moji wish listi je med drugim že dolgo tudi njihov osvetljevalec Mary Lou Manizer, ki je hvaljen tudi med tujimi lepotnimi blogerkami.



Cena bronzerja je bila 14,90 eur, kar je hudo poceni za znamo theBalm - ostali produkti se gibajo okrog 20,00 - 30,00 eur. Najprej bi se vam rada opravičila za katastrofalen videz bronzerja, namreč, že drugi dan mi je ušel iz rok in se mi razletel (ponavadi to počnem z osvetljevalci, ha), vendar sem se vseeno odločila, da vam ga pokažem.


Je rjavkast bronzer s hladnim sivkastim podtonom, kar je kot nalašč za moj ten kože. Ne prenesem ličil, ki imajo rumenkaste ali oranžne podtone, ker moja koža po nanosu izgleda obupna in cenena. Lahko ga uporabiš tudi za contouring oz. za senčenje obraza, ker se izredno lepo blendira. Po zadnjih opažanjih na moji koži obstoji minimalno 7 ur, potem lahko že opazim, da se malce razblinja, vendar JE dovolj obstojen, da zdrži na obrazu cel dan.

Je popolnoma mat in ga lahko uporabljaš tudi kot senčilo. Jaz ga velikokrat dodam k mojemu dnevnemu svežemu make-up videzu - tudi na vekah se prelepo zablendira in zmehča.


Embalaža je tipično "theBalm" - iz tršega kartona in z božanskim dizajnom. Vizualno so embalaže čudovite, vendar se ob manjših nepazljivostih hitro umažejo. Nosiš ga lahko tudi v torbici, ker se škatlica ne odpira kar sama od sebe in se ti sigurno ne bo nič raztreslo (razen, če ga boš metala ob tla :P).


Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev