Zagotavlja Blogger.

Tiskalnik nalepk Brother QL-570


Hej hej, tokrat sem vam pripravila malce drugačno objavo, non beauty related. Če se lotevaš nekega posla, potrebuješ tiskalnik za printanje deklaracij, nalepk z naslovi, nalepk z logotipi, je tole ena izmed boljših igračk katere sem kupila v zadnjem času. V prvi vrsti sem iskala cenovno ugoden tiskalnik, zraven pa še kvaliteten. Ja tudi poceni in kvalitetno se včasih da najti! Trenutno je model Brother QL-570 znižan iz 124,30 eur na 55 eur na Mimovrste (KLIK).



Potrebovala sem mini tiskalnik za tiskanje deklaracij za kozmetiko, namreč naša zakonodaja določa, da moraš ob prodaji kozmetike na embalažo navesti vse sestavine, za kaj se uporablja, kdaj je bila proizvedena ipd. Torej če si uvozil/a kozmetiko iz tujine, na embalaži to ne piše v slovenščini, in ti potrebuješ deklaracije! Zato se ti sigurno ne splača nalepk dati v tisk nekomu, sploh če imaš večjo izbiro kozmetike, če ne veš koliko časa boš določen produkt obdržal/a v trgovini in koliko kosov boš vzela. Sploh pa je priročen za tiskanje naslovov. Poveže se tudi z Wordom in Excellom in dejansko sploh ne potrebuješ P-Touch Editorja (programček, ki ga prejmeš zraven).


Inštalacija je popolnoma enostavna. Priložena sta dva CD-ja, eden z navodili za inštalacijo in eden, na katerem so driverji in podobno. Ravnaš se po navodilih in v roku petih minut že lahko veselo tiskaš svoje nalepke. Najbolj čudovito je, da tiskalnik ne vsebuje tonerja, torej ti ne bo povzročal dodatnih stroškov s kupovanjem le-teh. Nalepke ti tiska ALI posamično ALI v traku, torej ti jih lahko tudi perfektno nareže na velikost ki jo določiš sam/a. Tudi širino traku lahko izbiraš - na voljo imaš 12/29/38/50/54/62 mm trak, kar je več kot preveč za navadne deklaracije oz. etikete.


Na zgornji fotografiji pa lahko vidite kako enostaven je program P-touch Editor. Izberete širino traku, pisavo, odebeljen tisk, poševen tisk, tudi različni okvirji so na voljo. Jaz osebno ga ne morem prehvalit in lahko rečem da je bil to en izmed boljših nakupov.

Upam da bo komu izmed vas ta objava prišla prav,
Poljubčki,
Ninnieboo :**

Ni komentarjev