Zagotavlja Blogger.

LIERAC: Sunific 2 Bronz Puder


Pozdravljene lepotičke! Se še spomnite, ko sem pisala o Lieracovi micelarni vodici, ki je še vedno ena mojih najljubših? Če še nisi prebrala, te vabim, da objavo prebereš zdaj - klik. Lierac je prestižna francoska znamka, ki se ponaša s čudovitimi embalažmi in kvalitetnimi sestavinami. Na wish listi imam še kar nekaj izdelkov, za katere upam, da jih bom enkrat lahko preizkusila (suho olje, sončne kreme za telo in za obraz, Sensorielle piling itd.). Sama znamka sicer spada v malce višji cenovni rang, vendar me do sedaj še ni razočarala.


Lierac Sunific 2 bronz puderž
Bom začela kar pri meni najbolj pomembni stvari - zaščiti pred soncem. SPF 15 sigurno ni dovolj velika zaščita za obraz in mi je kar malo žal, da nisem raje vzela SPF 30. Ko se malo spoznaš z Lieracovimi izdelki vidiš, da so Sunific izdelki označeni s številkami 1, 2 in 3. Sunific 1 izdelki imajo največjo zaščito pred soncem (SPF 30), Sunific 2 (SPF 15) in Sunific 3 (SPF 6) pa manjšo. Ta bronzer ima srednjo zaščito, katero lahko uporabljate, ko ste v obraz že malo porjavele. Za moj ten kože je občutno premalo in moram nujno pred vsakim izhodom iz hiše nanesti sončno kremo z visoko zaščito. Bolj kot se bliža poletje, večkrat bom pisala o zaščiti pred soncem, ker je to izredno pomembna stvar! Koža je naš največji organ in vsaka nepravilnost ali napaka, se lahko kaj kmalu grdo obrestuje. Tako, da zaščitite svojo kožo, sonce je vsako leto hujše!

Embalaža je meni osebno popolnoma poletna. Primerna je tudi za v torbico, ker je dovolj kompaktna, da se ti ne bo odprla in raztresla. Na zgornjem delu je priročno ogledalo. Najbolj me je impresionirala pritrjena gobica in če povem iskreno, najprej sem jo že skoraj odtrgala in niti malo mi ni bilo jasno, kako bom nanesla puder na obraz. AMPAK - zdaj pride najboljši del! Puder čez manjšo luknjico prodre skozi gobico in na ta način recimo na tvoja lička dobiš ravno zadostno količino pudra, ki ga lahko še dodatno zablendiraš s čopičem.

Odtenek je meni pisan na kožo, ker ni oranžen ampak je rjavkast s hladnim podtonom (super za nas bolj bele ljudi :P). Vsebuje tudi majcene bleščice, ki na soncu pokažejo svoj čar. Sama ga uporabljam kakor bronzer za lička, včasih ga dodam tudi na dekolte.

Bronzer ima zelo lep vonj - me je fant spraševal, če imam slučajno nov parfum. Kar malo smešno je povedati, da tako diši bronzer! :'D

Cena se giba okrog 15,00 eur, kar je meni popolnoma zadovoljivo in naslednjič si sigurno kupim še SPF 30!



Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar