Zagotavlja Blogger.

ZAFUL: Swimwear Haul





Hej lepotičke! Pred kratkim sem v spletni trgovini www.zaful.com naročila dvoje kopalke. Prvo kar bi omenila je zelo zvit in pretkan način pošiljanja izdelkov. Potrdim lahko, da so izdelki Kitajski, vendar jih iz Kitajske, pošljejo na Madžarsko ter šele nato v Slovenijo, kar pomeni, da se skoraj 100% izogneš carini. Velik minus pa se mi je zdel to, da sem na izdelke čakala malo več kot mesec dni, torej, če bi kopalke prispele direktno iz Kitajske bi bile pri meni prej kot v mesecu.

GOD SAVE QUEENS
God Save Queens je posrečena replika kopalk, ki jih nosi Klyie Jenner. Kljub temu, da sem opazila kar veliko neposrečenih replik, so te prišle popolne! Najbolj me je bilo strah, kako bo spodnji del izgledal na meni (sploh zaradi dveh elastik) in sploh ne izgleda čudno. Elastike ne zategujejo premočno, tako da sploh ni nobene panike. Kupiš jih lahko tukaj: http://bit.ly/28VlrgZ. Naročila sem številko M, ki mi popolnoma ustreza (drugače nosim evropsko S).


MERMAID KOPALKE
 Te kopalke sem si želela že kar nekaj časa, zato sem bila toliko bolj žalostna, ko sem jih prejela in mi niso bile prav. Zgornji del mi je malce premajhen, kljub naročeni številki M, spodnji del pa je tako velik, da bi rekla da je primeren za številko L. Pri kitajskih številkah na žalost res ne moreš 100% vedeti ali ti bodo oblačila prav ali ne, je bolj lov na srečo. Kupila sem jih tukaj: http://bit.ly/28VliKA.





Moja ocena je, da je kvaliteta mnogo boljša kakor recimo kvaliteta iz Aliexpressa ali eBaya, narejene so čisto na podoben način kakor iz Calzedonie (res skoraj identične), edino kar me moti so nesorazmerne in čudne konfekcijske številke, ter doooolgo čakanje na izdelke.

Glede na to, da grem na dopust šele septembra, pa si bom mogoče naročila še kakšne. Celotno ponudbo si lahko ogledaš tu: http://bit.ly/29TY9tb ; jih imam še nekaj nagledanih :P

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev