Zagotavlja Blogger.

REVIEW: Artistry 3D Face Powder Sunkissed


Artistry kozmetika, poznana že iz leta 1950 z več kot 250 patenti je to poletje izdala omejeno kolekcijo Pacific Lights, ki poleg tega večnamenskega pudra vsebuje tudi paletko senčil ter prikupne lipglosse z LED lučko (ki vam jih bom še predstavila). Celotno kolekcijo si lahko pogledaš tukaj. Priznam, da sem se tokrat prvič srečala s to znamko in da mi je bilo v veselje preizkušati nekaj svežega in neprežvečenega.


Večnamenski puder je moč kupiti kakor refill, škatlico moraš dokupiti posebej (kar je meni osebno precej velik minus). Pet poletnih odtenkov za osvetljevanje obraza z drobcenimi bleščicami lahko uporabljaš posamezno, ali pa jih nanašaš skupaj - v vsakem primeru je rezultat čudovit. Z veseljem sem ga dodala v mojo zbirko osvetljevalcev, uporabljam pa ga ob posebnih priložnostih, namreč, vsi odtenki so izjemno pigmentirani in hitro se lahko zgodi, da na svoj obraz dodaš preveč sijaja (no, ga je sploh kdaj preveč? SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND). Na prvi pogled mi je tekstura izgledala popolnoma puhasta, vendar se nanaša zelo precizno in za nanos potrebuješ res mehak čopič. Moj nasvet je, da osvetljevalec nanašaš nad ličnicami in proti čelu, v obliki številke 3.


Pri visoko-cenovni kozmetiki ponavadi tudi embalaže dajejo svoj čar. 20,00 eur vredna pozlačena škatlica v svoji notranjosti skriva ogledalo, ki je kot nalašč za v torbico. Skupaj s pudrom, ki stane 32,05 eura te bo torej vse skupaj prišlo okrog 50,00 eur. Ni za vsak žep, tudi mojega ne in za moje pojme bi bilo puder potrebno prodajati skupaj z embalažo oz. škatlico. Vesela sem, da je v moji zbirki osvetljevalcev, ki so sigurno moj najljubši kozmetični produkt, vesela sem, da sem ga imela možnost preizkusiti in svetovala bi, da ga preizkusite tudi ve. Vkolikor se boste odločale za high-end izdelke seveda. Drugače, pa je na trgu mnogo cenejših osvetljevalcev, ki prav tako opravijo svoje delo odlično.


Si se še seznanila z Artistry kozmetiko? Kaj ti je bilo najbolj všeč? Vabim te, da svoje mnenje zapišeš v komentar.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev